Ona i njeno 'racunjanje' vremena....

ma dobar je plja, ima pravo...
ja imam ortaka, umrla mu baba 2 puta pretprosle godine i 4 puta prosle. pre mesec dana je rucao s njom pa je zato kasnio :lol: - neunistiva baba se opet vratila, gora je od horde zombija. sledeci put je pozlilo dedi - e pa za rodjendan mu kupujem glogov kolac, sa posvetom - mozda ukapira.

inace, vreme delim na zensko i obicno pa ortaci znaju kad kazem - dobro, za deset minuta ali zenskih, olabavite :mrgreen: da mi je knap pa se ne bune. ne zloupotrebljavam doduse, to mu dodje maksimum 15" u situacijama kad me neko zove i kaze budi ispred zgrade za deset minuta. dzabe njima i da kazes da nisi skoro gutala rakete, ne pomaze nista. tj, pomaze - dok se ja objasnjavam, vreme prolazi.
kad se dogovorim u obicnim minutima onda bude toliko koliko smo rekli.
kad steknes naviku da uvek dolazis pre vremena na posao nekako to predje na sve nivoe funkcionisanja i ne mozes da zakasnis.

To je i poenta price sto je rekao Plja,mislim kazes jednim,kazes drugi put,e pa treci put ja odoh i cujemo se...vidimo se..mislim ako ja umem da ispostujem tebe,pa potrudi se da me ispostujes,a da postoje dvostruki arsini,tu se u potpunosti slazem,ne daj boze da ja zakasnim samo 10 minuta tu je frka..pa kao cekam te 20 minuta?!:eek:
mislim ma jednostavne takvima treba odrzati jedan govor i ako ne ukapiraju na kraju,pa onda kud koji mili moji.a ovo sto je ova iz inostranstva rekla,mozda je na zapadu sve opusteno zato sto sve i funkcionise i zivis u normlanoj drzavi,pa naravno da ces imati i vise nerava i zivica za ovakve stvari..prema tome mani me te price..:ok: svaka ti cast ako si od onih koje dolaze na vreme,i to,ali da t eneko konstantno tako ostavlja kao neko pasce da cekas,pa zivini molim te,onda to nije ok.:ok:
jesam od onih koji prakticno uvek dolaze na vreme a i pre vremena, i zivim u zemlji gde 21h znaci izmedju 21.30 i 22...pa sad ti vidi da li i koliko cekam...
bas mi se neki dan desilo da posaljem nekome poruku i kazem doci cu izmedju 23 i 23.30, idem u kucu nekome dakle ne ceka me na ulici,a interval jer idem peske i na dogadjaju sam za koji nisam sigurna kad se tacno zavrsava..mislim zna to i ocekuje me...i dolazim tacno u 23.15 i on sav zbunjen spremao veceru, kao jao pa poranila si...reko mhm, po vasem shvatanju vremena verovatno je trebalo da dodjem bar pola sata iza ponoci..tako da niej bas ko da nemam ideju o kasnjenju i kako ko dozivljava pojam vremena, ako je nesto ovde nedefinisan koncept to je onda vreme i kako isto tece...i tacno je da su ljudi kod nas zivcani, radili ne radili, imali vremena ili ne, uvek se hvataju za sitnice i namerno lupaju kontre...sa normalnom osobom se lepo dogovoris sta i kako, sa manje normalnom znas koliko u proseku kasni pa natempiras kada da dodjes, a sa onim, ko uvek kasni al je svestan situacije, se lepo dogovoris ko ja svojevremenomeno sa jednom drugaricom, da te cimne kada krene ili vec u odredjenoj tacki i onda znas otprilike kada da dodjes. a to da namerno nekome kasnis, iskreno mislim da retko ima efekat kakav bi trebalo da ima...

Back