Ona i njeno 'racunjanje' vremena....

ne trosim puno vremena i neki su mi to uzimali ko manu, amda ko zna sve je promenljivo

ali nekad volim da se razvlacim i da krenem da zakasnim, i desi se zakasnim tipa 5 minuta, nesto minimalno, ali nikako da stignem tacno. a ima i muskih koji tako kasne

mada neki ljudi imaju problem mozda da odrede koji im je prioritet, da se odluce, ili ne razumeju bas pojam vremena malo su nerdovi

Interesuje me da li i vama smeta kada se ona 100 presvalci,a u cajtnotu ste sa vremenom,ovo je samo rpimer..generelano zenske nekako u vezi svega trose jako puno vremena,bilo da idete na putovanje,ili nemam spremanje za sex i ostalo?:neutral:

Ajme, to natezanje i cekanje me bas nervira u svakoj vezi. Volim slobodu, akciju, spontanost ali i neporemecene planove. Skoro uvijek idem sam u kino, obicnu kupovinu ili na koncert neki, bez obzira bio u vezi ili ne. Kad sam s nekim tako, muski frend, zensko (nebitno), pa moram nekoga da cekam, slusam gluposti, postanem nestrpljiva kombinacija Woody Allena, Michaela Douglasa i Denisa Learyja. Ne mogu se uopce koncentrirat i sve me totalno zivcira. Osjecam se kao neciji suzanj, okovani Prometej. One kazu da je to zbog horoskopa (Strelac).

Ajme, to natezanje i cekanje me bas nervira u svakoj vezi. Volim slobodu, akciju, spontanost ali i neporemecene planove. Skoro uvijek idem sam u kino, obicnu kupovinu ili na koncert neki, bez obzira bio u vezi ili ne. Kad sam s nekim tako, muski frend, zensko (nebitno), pa moram nekoga da cekam, slusam gluposti, postanem nestrpljiva kombinacija Woody Allena, Michaela Douglasa i Denisa Learyja. Ne mogu se uopce koncentrirat i sve me totalno zivcira. Osjecam se kao neciji suzanj, okovani Prometej. One kazu da je to zbog horoskopa (Strelac).

Isto tako...:ok: ludim,kada me laze kao fora 15minuta..ali to nikada nije 15 minuta(dodaj jos 10-15 minuta) ,ja ako kazem za 10 ili 30 minuta,i minut sam tacan..

Meni je smešno bilo kada me stalno požuruje "ajde spremaj se, krećemo za 5-10-15 minuta", šta sediš.. I onda se ja spremim za tri minuta i čekam je, ona nešto pet puta promeni, i onda zbog nje krećemo kasnije i žurimo, i još je nervozna usput zato što kasnimo :lol: Kako je to meni smešno, totalno su neorganizovane :lol:

ma nije, to je sehi, zar ne, to smo zakljuchili, to je char zenskosti

ako stvarno smeta pa iskuliraj je i kreni sam pa da vidish, svaka vam cast kako izdrzavate u zivotu uopste

mada kako neorganizovane, razmisli malo bolje pa ces da se setis bas opako organizovanih zena, ali kako bi bio pametniji od njih

Meni je smešno bilo kada me stalno požuruje "ajde spremaj se, krećemo za 5-10-15 minuta", šta sediš.. I onda se ja spremim za tri minuta i čekam je, ona nešto pet puta promeni, i onda zbog nje krećemo kasnije i žurimo, i još je nervozna usput zato što kasnimo :lol: Kako je to meni smešno, totalno su neorganizovane :lol:

to se stalno desava :D
ustanem od kompa, omirisem svoju majicu sto je na fotelji, ako ne mrdi dobar sam ,spreman za pokret :cool:

Interesuje me da li i vama smeta kada se ona 100 presvalci,a u cajtnotu ste sa vremenom,ovo je samo rpimer..generelano zenske nekako u vezi svega trose jako puno vremena,bilo da idete na putovanje,ili nemam spremanje za sex i ostalo?:neutral:
Zene ocekuju da u svemu imash inicijativu,da budesh racionalan,jak,da ih vodish.I ochekuju da budu ushushkane i imaju sve vreme ovog sveta.Ta dva ne idu zajedno.Kad je to spremanje na dnevnom redu,pusti ih neka zakasne ili ostanu kod kuche ako su u pitanju vazne stvari,idi svojim putem i nemoj da obracas paznju.Nemoj po svaku cenu da ih pozurujesh,neche razumeti shta hochesh.

Back