Ona '84-to,on '88

Milica88:
Problem mog brata.Iz naslova se sve vidi.Zajedno su vec 4 meseca.Njemu mnogi kazu majstore kako si samo uspeo da smuvas takvu ribu,itd ali po meni je ona obicna krava kad moze da bude sa detetom.Zato pitam vas starije i iskusnije sta mislite o ovoj kombinaciji...Bas me zanima...

mene cudi kako to da ti je brat 88-mo a i ti si?

mislim,to mi je deklaracija po ISO standardu,ocigledno ...

jer ja cu uskoro 24,a moj dragi 19...
i sta cemo sad?

ja sam pre njega bila sa deckom 10godina starijim (i uvek su svi bili stariji od mene),a on sa devojkom koja je od mene starija dve godine...(jos jedna "krava" ovijesli... :roll: )...

pa nista,ajd posalji snajku pa da razmenjujemo iskustva i pijuckamo kaficu u stadu...

:roll: :roll: :roll:

Dragi moji vi.
Ja retko kada dolazim na fooruum,ali eto,nekada kada doodjem mi zapadnu sjajne dame sa jos sjajniJim fix idejama...pa reko ajd da nesto napisem i ja...
Evo ja....jja imam 5 godina stariju damu...
Imao pre nje...7 godina stariju damu...I lepo mi je bilo..
Dobro ..ona 77 godina starija...to kratko trajalo..jeste jjeste..
Al sa mojom sadassnjom damom...ja naajssrecniji covek..a verujem da je i ona podjednako srecna kao i ja.
Godine nisuu bitne za srecu..
a ti sestro sttarija....ljubomora no noo..
to kakano....pi kaka!
ali posto moja dama nne voli da kazem kakano..
nego moram da kazem...Bljak....Bljakavo...i sve tako/....
Over.

Milica88:
Problem mog brata.Iz naslova se sve vidi.Zajedno su vec 4 meseca.Njemu mnogi kazu majstore kako si samo uspeo da smuvas takvu ribu,itd ali po meni je ona obicna krava kad moze da bude sa detetom.Zato pitam vas starije i iskusnije sta mislite o ovoj kombinaciji...Bas me zanima...

Ja sam uvek voleo starije devojke naročito u to (njegovo) vreme

Milica88:

dete sto ne ides kuci da ti mama da flasu mleka sa cuclom

Back