Ona 19 ja 44. Sto da radim?

Starija osoba ima odgovornost jer bi trebalo da je zrelija.
Sad ja zamisljam da sibam poruku drugarici vidi muva me lik 19 god :rotf: Pa srednja skola.
Starija osoba ne treba da ispunjava hirove mladjoj jer je normalno da mladja iste ima. A to moze dovesti do ozbiljnih lomova.
Slazem se i da ne mora, ima takvih odnosa gde su dvoje zavoleli nesto jedno u drugom i opet radili u najboljem interesu onog drugog, ali onda ulog=rizici, ne mora biti po difoltu lose.
Opet dolazimo do motivacije starije osobe, koja je najobicniji hir i hranjenje ega. I sad ti mozes da ides po svetu, se.res ljudima u zivot i kazes pa jeeeb.i ga ne mozes nikog sacuvati od zivota, ali cinjenica je da za svoje glupave i nepromisljene postupke svi snosimo odgovornost.
Trt

Ko kaze da i ti nemas aids? 🙂
I ko kaze da su svi od 22 narkici?
Ti jednostavno potezes kvaziargumente.
Poredis babe i zabe.
Mi ovde poredimo samo kvantitet,a ne kvalitet. 🙂
Sta ces joj ti priustiti?
To sto bi joj ti priustio, to trebaju roditelji da joj priuste.
A sve ostalo od tebe ne moze dobiti.
Šta to od njega ne može dobiti?
1.
2.
3.
4.
5.
Izvoli.

Ne znam da li troluješ, ali ako ne, onda samo napred. Ne znam kome se svidjaju ribe od 30 godina, meni nikad nisu, čak ni od 25. Od 40 i to da ne govorim, njih i ne mogu da posmatram kao objekat ljubavi i žudnje (čast onima koji mogu, svi smo različiti). Tinejdžerke su najveća fora, ne samo zbog izgleda nego prvenstveno zbog duha, ali ni izgled nije zanemarljiv. Evo baš sam skoro gledao jednu srednjoškolku na tiktoku, pravi žurku u sobi, naduva se pa igra sa drugaricama uz numeru Lepe Brene 'Robinja' ali na zajebantski način. Kad ljudi ostare postanu normalni i dosadni, tinejdžeri su jedino što je vredno na svetu.

Back