Jutro je, mada jos je noc. Cujem tako poznatu i mucnu melodiju na telefonu, koja me trza i budi.. Napipavam telefon i produzavam san za jos koji minut, i osecam tebe kako se meskoljis pored mene,stezes me jace i nedas mi da krenem. Obuzima me osecaj srece, sigurnosti i ljubavi. Kao i jutro pre toga. Otvaram oci i vidim tako poznato lice, ne mogu da se kontrolisem ruke mi same krecu, uplicu se u tvoju bradu i maze ti glatko lice. I tako vreme stane i ja odlutam negde daleko u buducnosti s tobom. A onda alarm zvoni jos jednom.. Pa jos jednom i povratak u realnost, moram da podjem. Kada bi ljudi na trenutak osetili ono sto ja osetim svaki put budeci se pored tebe ne bi se cudili zbog cega kasnim na posao. Ali ne poznaju oni takvu ljubav. Nateram sebe da ustanem, dizem glavu sa jastuka ali me ti istog momenta vracas nazad, u tom trenutku se nasmejem izgovorim znam ljubavi, i meni isto i krenem da te ljubim.. U prvom momentu se namrstis jer te zagolicala moja kosa, otvaras oci zbunjen i zatvaras ih opet, ja se i dalje smejuljim i nastavljam. U sledecem momentu vec ti vidim onaj decacki blentavi kez od uha do uha, i mislim Boze koliko ga volim. Nekako skupim snage da ustanem i spremim se za posao, torba, novcanik, telefon, cigare sve je tu.. Samo srce ostavljam pored njega u krevetu, a misli mi lutaju kroz sve nase neverovatne trenutke.. pred vratima se vracam da ti ukradem jos jedan poljubac i izgovorim laku noc ljubavi,volim te samo da bih ti cula pospano kako mrmljas jedva razumno volim i ja tebe... Moje si sve. Moj ponos, moj stub, moja slabost, moja zelja, moja sreca, moja ljubav. Kao sto sam ja tvoja planeta. Nisam ni sanjala da nekog mogu voleti ovoliko, ali to si ipak ti, nemoguce je voleti te manje. Mamis mi osmehe, uzdahe, omakne se neka suza ali to je samo moj ciklus u pitanju.. samo eto zelim da i ja budem tebi ono sto si ti meni, dovoljna, da budes ponosan na mene, da ti budem dika, izvor srece i osoba bez koje ne mozes ni dan.. I ne cini me nista srecnijom osobom nego kada mi kazes da jesam. My future husbend, father of my childs, always be by me side and love me like this and if you can more and more every day. My Soul. Love you.