On

Da li po vama muskarac ne treba da zna da pegla svoju odecu, skuva sebi rucak i nekada pomogne u kuci (da li zeni ili porodici, svejedno) i da to ne radi jer je u drustvu zbog toga papucar? z:poz:

Kakvo je to drustvo u kojem se zbog zivotno potrebnih stvari postaje papucar?!
Svako bi trebao da zna da se stara o sebi. Bez obzira na pol.

Naravno kad se rade stalno.To je ono sto ne valja.Nepostovanje.Svi svaki dan treba da rade svi po nesto i tako bi sve bilo lagano.

Ма, мрзела сам одувек, и кад је моја мајка радила, па као да јој помогнем...

Досадни, смарачки, некреативни послови, бљак.

Али, мора се...

Znas kako ja sam vremenom razvila mehanizam da o tome ne razmisljam mnogo. Kada ja to radim ( ok, imam zenu koja mi radi u kući ali se desi da je nema po 14 dana leti, a i nisam je imala ceo zivot ovaj svoj od udaje) ja znam da to mora da se uradi i ne razmisljam dal volim ne volim da li me mrzi ili ne. Isto kao kada moram da idem u neku administraciju a to vise mrzim
od bilo cega ali idem ne mislim jer samo bi sela da plačem i bacam se po podu ko dete.
Radne navike ko i za sve...

- - - - - - - - - -

Macka ima i psa. ;););)
Ja da sam imala toliku svest bokte o polozaju zene u Srbiji ja se nikad ne bi ni udavala a ni radjala. I da je tako izbori se da u tvojoj kuci tako ne bude. Zensko moze da dobije sve ako ume da trazi. I pomoc i paznju i postovanje... Cenim se cene me.

Радну навику сам стекла, али нисам заволела.

И даље ми је потребна озбиљна психичка припрема за те послове, и после 17 година :(

Иначе, не седим на поду и плачем као дете, али гунђам док радим :lol:

Ма, мрзела сам одувек, и кад је моја мајка радила, па као да јој помогнем...

Досадни, смарачки, некреативни послови, бљак.

Али, мора се...

Da a vremenom se nivo napora povecava.
Kod mene je smanjeno ciscenje,pranje,sredjivanje i ne fali nista.Nista.Keva je sklonjena iz te price maksimalno a ja ne robujem nicemu vec sve sluzi meni.Kao sto sam napisala bukvalno je tako - kad postoji organizacija malo po malo postoji odrzavanje.

Радну навику сам стекла, али нисам заволела.

И даље ми је потребна озбиљна психичка припрема за те послове, и после 17 година :(

Иначе, не седим на поду и плачем као дете, али гунђам док радим :lol:
Vazno je da pronadjes nacin da ti bude lakse.

Vazno je da pronadjes nacin da ti bude lakse.

Нема лаког начина, наканиш се и одрадиш то најбрже што можеш, мислећи на натенане попијену заслужену кафу :heart:

Тако за све у животу, оно што се мора мора се, али то не значи да је лако или да волиш...

Кад смо код тога, одох да чистим печурке за гулаш, малена стиже за сат времена.

Да знаш колико ја мрзим те послове, уопште ми нису тривијални :(

Skontala sam kako ne mrzim samo te poslove, ne mrzim nista...
Ne volim besmislenu rutinu koja se ponavlja bez ikakvog uspeha...
Bilo to pranje vesa, sirenje, kuvanje, brisanje dupeta deci, posao u kancelariji, papiri... To tako smara...
Tako se nista ne desava a vreme ide i ide...
Zato smatram da bih uvenula u racunovodstvu, na nekim dosadnim poslovima...
Da mi neko pere ves i kuva, e to bi mi trebalo... Da znam da mi je rucak u 14h i da je nesto novo nesto divlje :lol: da ja nisam sate potrosila na pripremu istog...

Skontala sam kako ne mrzim samo te poslove, ne mrzim nista...
Ne volim besmislenu rutinu koja se ponavlja bez ikakvog uspeha...
Bilo to pranje vesa, sirenje, kuvanje, brisanje dupeta deci, posao u kancelariji, papiri... To tako smara...
Tako se nista ne desava a vreme ide i ide...
Zato smatram da bih uvenula u racunovodstvu, na nekim dosadnim poslovima...
Da mi neko pere ves i kuva, e to bi mi trebalo... Da znam da mi je rucak u 14h i da je nesto novo nesto divlje :lol: da ja nisam sate potrosila na pripremu istog...
Mama, babe, tetke..

Back