on trazi fluid

• Začetnik teme Začetnik teme a ja ga ne razumem...
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i jos nesto.......zaboravila sam.....jednom je rekao da me je prvi put osetio.....ma sta mu to znacilo....dok smo se ljubli.....a onda posle par dana je bila aktuelna ta prica kao ne oseti fluid medju nama.....i sta kazete na to!!!!!!!!!
djodjo..
snezna kraljice.....

djodjo bi ti možda i rekao, a djidjo bi ponovio prvi komentar. Izaberi, hoćeš li da se patiš sa njim ili ćeš naći nekog ko te oseća. Promisli da li se to sama sebi dokazuješ ili je u pitanju zaista fatalna privlačnost, u tvom slučaju jednosmerna. Ako jeste fatalan, računaj na fatalan kraj.
Nekako mi osećaj kaže da si malo bandoglava, ali verovatno grešim. U koliko si isprobala ono što ti je dato sinoć, a on mrtav ladan, onda će takav, prema tebi, ostati doveka.
Hoćeš li se ti hladiti uz njega,
na tebi je da odlučiš.

nije valjda ovaj izravni prenos shteficinog ljubavnog zivota jos u toku?
sta bi? chuchni levo, chuchni desno, od fluida jos uvek ni traga ni glasa?

dzabe trazis nesto chega nema pa ni u savetima i misljenjima onih koji ce ti reci samo sto bi tebi odgovaralo...tu i jeste tvoj problem sto vidis i cujes samo ono sto se tebi svidja a ne i onaj drugi po tebe manje simpaticni deo price. samo gubis vreme

sorry, nista lichnog ovde nema

hvala svima na savetima,
mada jednom znam.....od uvek....fluid, postoji......jedno vreme a onda nestane.....pa sta cu mu ja......neka onda celog zivota "juri za fluidima".......samo se pitam kada ce se skrasiti....i jos nesto jel ova tema moze da se zatvori....pocela je mnogo da mene cima....

I opet si tamo gde si bila.
Lepo ti rekoh da takvi iziskuju mnogo truda i vremena. Šta ćeš, okreni list i čekaj da se pojavi onaj što će se na tvoj fluid cimnuti iz prve. Onda ga ulovi i čuvaj, mazi i pazi. Ne moraš ga zvati Đorđe.

Back