S
Struja
Gost
a dok se u srcu ne nadje mir i oprost i za sebe i za druge nema od srca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da su prevazidjeni.NATASA_7:Telegram,pih! To je shit.Pravi se blesava i to je to.
PS.zar telegrami nisu prevaziđeni danas?
Julian_Duranona:Naravno da su prevazidjeni.
Kad neko rikne, ja njegovoj familiji posaljem SMS saucesca. Sve sa tuznim emotikonom na kraju poruke...
Julian_Duranona:Naravno da su prevazidjeni.
Kad neko rikne, ja njegovoj familiji posaljem SMS saucesca. Sve sa tuznim emotikonom na kraju poruke...
Ma jok, posaljem im SMS.NATASA_7:Mi ovde govorimo,koliko sam ja shvatila,o svadbi ,a ne o riknjavanju :shock:
A,sad kao ti sve šalješ mladencima telegrame da im čestitaš? Ajde...![]()
Ne zamaraj glavu sa glupostima!Jednostavno okreni list i gledaj u budućnost!marijabo@hotmail.com:...Koji jedva docekaju da se ismevaju necijoj muci !
Moj Miško može vezanih očiju!lilyl:Ja bi ih LICNO, odvezla do maticara...![]()
Hello ipak si car!hello_world:najbolje shto mislim da mozesh da uradis jeste da odesh na svadbu i to sama i eventualno dlakava. uroljaj se ko majka. ne zaboravi da igrash kolo. mislim da je fondi super poklon. imash i engleski porculan kod mosta i na terazijama. (ako si u bg) nemoj da se pravis vesela ako si tuzna osim ako ti se tako ne radi. kad to prezivis, bices spremna za velika dela. ne znam da li bih bash tako postupila ali mislim da je ovo pametno. steta shto me neces poslusati ali ne valja ni da slusas svaku budalu. ali glasam za to da odesh i da se ne folirash. verovatno gresim ali sta ima veze. u stvari da ja bih verovatno ostala kod kuce i plakala ali otkud znam. mozesh i tako. ma najebi im se keve ako ocesh. svejedno je :I