ON se zeni,pomoc,hitno....

a sta ja znam ,, mada trenutno samo znam na koju pricu navodis ,, i mislim da se slazem tu sa tobom ,, ali da ,, nije to za ovde ,, mada ako hoces da se zatvori ova tema ,, onda ajd da ga raspicimo po moralnim nacelima koje nalaze BibLe

ne znam ja ...ne znam ja...al' se meni chini ...valjda svako ko odluchi poslati u Svemir ovim modernim nachinima komunikacije svoje misli, valjda zna da to u najprimitivnijem prevodu znachi:

postovanje na Forumu = metanje zadnjeg dijela tijela na ukljuchenu ringlu ili staklenu plocu shporeta (ili tzv. platinu, ukoliko je Smederevac u pitanju ...vatru kamina za romantichnije )...

tj. to je moj subjektivan otisak, pa chemu onda demonstrativna brisanja napisanog, cheshkanja i ostalo...

shto se tiche teme...shta reci...ja ne bi, niti bi ishla, niti bi me zanimalo...tj. ako je proshlo dovoljno vremena, ne bi se ni sjetila da treba da chestitam, ni o kome se radi...jer samim tim poshto je neko bivshi nije u nadleznosti mog ustavom zashticenog teritorijalnog integriteta i suvereniteta, tj. paznje...osim ako ne poznajem oboje, tj. ako se zeni mojom drugaricom iz djetinjstva ili rodjakom pa bi ispalo gluplja situacija da ne dodjem...jer treba da me pretresu sve tetke, komshinice i ostali dokoni zlotvori ''jel' mi milo ili drago ili sam propala''...a ako me ona ni ne poznaje, ne bi troshila novce i vrijeme na telegram...osim ako ne bi podlegla uticaju savjeta iz okoline koji bi mi rekli da treba da ga poshaljem...tj. da je to normalno...pa kad ih sretnem posle kad ih prodje euforija chestitala bi...

hahaha...iznajmila bi nekog extra zigola i predstavila ga kao buduceg muza (shalim se naravno !!! (skupo je to)) :smile:

MEDJUTIM, SESTRO ako ti nije srce se smirilo posle svega...onda je to veca pricha...shta ima da chestitash idi sa drushtvom napi' se ili se udaj za bilo koga u znak protesta (da ti posle bude josh gore) :smile:

P.S. nisam inache ovako zla :lol: al' mi je danas doshlo...vruce je mnogo, pa tako ...

NATASA_7:
Mi ovde govorimo,koliko sam ja shvatila,o svadbi ,a ne o riknjavanju :shock:

A,sad kao ti sve šalješ mladencima telegrame da im čestitaš? Ajde... :roll:
Ma jok, posaljem im SMS.
Slusaj, sasvim je moguce da ce jednog dana takav nacin cestitanja biti po bontonu, ali ce svakako do tada proci jos dosta vremena.
Pravila bontona su vrlo kruta i oslonjena su na tradiciju, pa se tesko menjaju ili modifikuju.
Nisam spreman da uradim nesto neprimereno u vaznoj situaciji, makoliko bio lenj.
Radije cu cestitati licno, ili poslati telegram ako nisam u mogucnosti da to uradim direktno. U slucaju da nisam posebno blizak sa mladencima, ako ne bih bio u prilici da im u skorijem roku licno cestitam, ne bih im cestitao uopste. Sigurno im ne bih slao SMS.

A mojim nedavno vencanim prijateljima, koji su otisli u da zive negde daleko, prijatelji su za vencanje napravili i poklonili porodicni sajt. Tako da sada svi imaju bolji kontakt...
Eto, meni se svidja ta ideja, ali sam siguran da ih nisu mejlom obavestili da su im spremili poklon.

Ja bi ih LICNO, odvezla do maticara...
super_smilies101.gif

Shvatices da ni za kojim tipom ne treba i ne vredi zaliti...Koliko god ti se sad cinilo da je on najbolji za tebe,veruj da uvek ima bolje,od svakog...Ja sam ostavila decka sa kojim sam bila tri godine i zelela sve,i prezivela.I opet je naisao neko ko je bi mozda mogao biti pravi za mene,ali vise se ne zalecem,ne ocekujem nista i zivim od danas do sutra.Ako im je bolje bez nas nek' im je sa srecom,nama ce uvek biti jos bolje.

najbolje shto mislim da mozesh da uradis jeste da odesh na svadbu i to sama i eventualno dlakava. uroljaj se ko majka. ne zaboravi da igrash kolo. mislim da je fondi super poklon. imash i engleski porculan kod mosta i na terazijama. (ako si u bg) nemoj da se pravis vesela ako si tuzna osim ako ti se tako ne radi. kad to prezivis, bices spremna za velika dela. ne znam da li bih bash tako postupila ali mislim da je ovo pametno. steta shto me neces poslusati ali ne valja ni da slusas svaku budalu. ali glasam za to da odesh i da se ne folirash. verovatno gresim ali sta ima veze. u stvari da ja bih verovatno ostala kod kuce i plakala ali otkud znam. mozesh i tako. ma najebi im se keve ako ocesh. svejedno je :I

hello_world:
najbolje shto mislim da mozesh da uradis jeste da odesh na svadbu i to sama i eventualno dlakava. uroljaj se ko majka. ne zaboravi da igrash kolo. mislim da je fondi super poklon. imash i engleski porculan kod mosta i na terazijama. (ako si u bg) nemoj da se pravis vesela ako si tuzna osim ako ti se tako ne radi. kad to prezivis, bices spremna za velika dela. ne znam da li bih bash tako postupila ali mislim da je ovo pametno. steta shto me neces poslusati ali ne valja ni da slusas svaku budalu. ali glasam za to da odesh i da se ne folirash. verovatno gresim ali sta ima veze. u stvari da ja bih verovatno ostala kod kuce i plakala ali otkud znam. mozesh i tako. ma najebi im se keve ako ocesh. svejedno je :I
Hello ipak si car!

Back