On previše razmišlja

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751
Negde sam čuo da muškarci previše razmišljaju.Ali da žene imaju sposobnost da razveju tu maglu gustih oblaka u umu muškarca i da deluju takoreći sedativno na muškarca otklanjajući previše misli i briga.Onda kada to žele naravno.
Žene, kako vi to tačno radite, razvejavate previše misli i briga kod muškarca?

Tako što mu kažem da je najinteligentniji, najsposobniji i drugi mogu samo da mu prdnu pod prozor i da budu ljubomorni što ima sjajnu ženu koju svi žele!
Da vidiš kako dobije elan da pobaca sve oko sebe i da hebe kevu svima.:lol:

Samo vam treba pumpati samopouzdanje. Prosto k'o pasulj!:aha:

Privukao me naslov teme.:D

Žena koja,takođe, previše razmišlja nema vremena da se bavi razvejavanjem misli i briga kod muškarca.
Vreme za to će naći,jedino ako i on ume da razveje njene brige i razmišljanja.:mrgreen:

Negde sam čuo da muškarci previše razmišljaju.Ali da žene imaju sposobnost da razveju tu maglu gustih oblaka u umu muškarca i da deluju takoreći sedativno na muškarca otklanjajući previše misli i briga.Onda kada to žele naravno.

Pa to i jeste tajna kvalitetnog odnosa. Smiriti, opustiti,...a ne jos vise iritirati. Mislim da kada je u problemu treba malo pustiti, da se izduva, sabere,... Nema nista gore nego kada te neko s vrata zatrpa pitanjima i negodovanjem zbog zabrinutosti i loseg raspolozenja. Sustina su takt, strpljenje i mazenje:)

A što bi se žalio mami?
I što bismo od drugih tražili da nas smire i ohrabre ?
Jedna napucala četres godina, radi, zdrava i prava, a čujem je gde kaže mužu : "Ja sam se udala za tebe i ti treba da brineš o meni ! "
Debilizam !
Do juče brinuo i finansirao tata, a sad to treba da radi muž.

A što bi se žalio mami?
I što bismo od drugih tražili da nas smire i ohrabre ?
Jedna napucala četres godina, radi, zdrava i prava, a čujem je gde kaže mužu : "Ja sam se udala za tebe i ti treba da brineš o meni ! "
Debilizam !
Do juče brinuo i finansirao tata, a sad to treba da radi muž.

Ooooo, pa imas ovde takvih koliko hoces. To je valjda neki lezerni stil zivota.

meni se čini da je obrnuto.
umem samo da zamutim, da razvejem ne mogu ni sebi...
a brige da uklonim na kratko mogu. :lol:

Oooooo pa ovo ne moze biti dalje od istine no sto jeste:lol:

...kada bih upoznala muskarca koji previse razmislja stavila bih ga u muzejsku vitrinu pa da ga naucnici izucavaju a deca razgledaju k'o endemski primerak nastao, verovatno, ozracenjem.

A ja sam cuo da su nocas iznad kosutnjaka videli letece tanjire i .....dobro,necu da spamujem temu:rumenko:

Back