On/ona ne zeli sex

Iz mog iskustva funkcioniše i u dugoj vezi. Tipa kažem da nisam raspoložena i slično, on me ne pušta živu dok ne pristanem. A kad sam raspoložena na prvu loptu, on kao nešto smoren i pristane preko nosa, tj moram da se potrudim da bi pristao ... Mislim, ne kapiram. :D

Nisi razmišljala o tome da vam jednostavno nije bilo do istog u istim momentima? :D

Moram reći da se nije rodila ta koja je mene odbila, makar isk'o i deset puta dnevno, pošto smo ovde svi veliki je*ači. :D

Bili smo dugo zajedno i to se stalno ponavljalo. Posle sam uzela kao foru da se pravim da mi nije do toga, jer ga je to više uzbuđivalo. :whistling:

A naravno, opet ćemo mogućnost da niste bili jedno za drugo izbaciti, to uopšte nije razlog zašto ste "bili zajedno" (što je prošlo vreme)...

I zašto ne bismo to sad prišljamčili svim muškarcima ako je taj jedan bio takav? Mislim, stvarno nema razloga da ne uradimo to. :whistling:

A naravno, opet ćemo mogućnost da niste bili jedno za drugo izbaciti, to uopšte nije razlog zašto ste "bili zajedno" (što je prošlo vreme)...

I zašto ne bismo to sad prišljamčili svim muškarcima ako je taj jedan bio takav? Mislim, stvarno nema razloga da ne uradimo to. :whistling:

Problem je što mi se slično ponovilo i sa partnerom posle njega. Kontam, nisam imala sreće. :D

Back