On off veze

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.045
Dakle

Primijeti sam da razvedena žene prvog što nadju sa kojim posle bracno seksa opet krenu da opšte , nisu zadovoljne sa izborom ali nemaju hrabrost da to prekinu i ako se ipak raziđu opet se spandjaju sa tim tipom

Onaj fazon drže se ko pijane plota

Šta nije uredu sa tim zenama ?

I

Da li je moguće da jednostavno naviknu na takve tipove koji ih tretiraju na isti način kao i bivši muž ?

Pada mi na pamet samo Goca Trzan... :lol:

@EDIT: Zapravo treba malo razraditi temu, naciniti je sarolikom, da bi zazivela poput rijalitija, da se ubaci neverstvo, eventualno neki monasi ili svestenici, pijanstvo, elementi nasilja, netolerancije, politike, mozda i koju rec o garderobi, nesto sto se trazi na forumu, sto publika voli. :D

Poslednja izmena:
Dakle

Primijeti sam da razvedena žene prvog što nadju sa kojim posle bracno seksa opet krenu da opšte , nisu zadovoljne sa izborom ali nemaju hrabrost da to prekinu i ako se ipak raziđu opet se spandjaju sa tim tipom

I

Da li je moguće da jednostavno naviknu na takve tipove koji ih tretiraju na isti način kao i bivši muž ?

Meni samo nije jasno dje ti vadis taj uzorak.. kad bi mi to objasnila mozda bih i mogla da odgovorim na temu.

Dakle

I

joj grdna cuti dobro je da nije musko poteglo ovu temu bila bi zenomrzacka da su glupe prosto

joj grdna cuti dobro je da nije musko poteglo ovu temu bila bi zenomrzacka da su glupe prosto

Poznajem jednu neki dan se po peti put razišla i onda priča "sta cemi kad me nije voleo nije me poštovao itd . nije prošlo 5 dana opet slike na fejsu kako se cmacu

Mislim stvarno vise nemožeš ni pitati "kako si " jer se bojim da će krenuti da jadikuje

Uostalom jeste toliko van svijeta pa jedino još smartfon posmatrate a ne više društvo

Nemoj tako brate, pa valjda smo i mi nekad vodili ljubav, izmedju ostalog i sa taze razvedenim snasama. Videces sta ce ti ljudi reci, obicno se razvedene zene ne upustaju u ozbiljne veze, neko vreme teraju kera, nadoknadjuju propusteno, saraju, menjaju sta mogu, nekima vremenom to postane trajno opredeljenje.

- - - - - - - - - -

Nije tačno

Al ti si cojek bez žene pa moras tako pričati valja ti se jopet zaljubiti

Pa ovo sto rekoh i jeste razlog zasto se matori ljudi nemaju u koga zaljubiti.

Dakle
I
Navika je cudo.

Koliko sam ja primetio taze razvedene zene se duze vezuju jedino za znatno mladje ljubavnike, to im dodje kao da su iz prvog pokusaja izvukle bingo, trevile premiju, pa to ne ispustaju, zato sto im je lepo, a majmune nakon razvoda sigurno ne trpe i ne vracaju im se, samo dobri ebaci imaju neogranicen broj sansi.

Ja mislim da te razvedene traze bolje lovatore od bivsih.......I da imaju nekih manje vise nekih poznanstava koja mogu eventualno da dovedu do braka pod uslovom da je ispunjen prvi uslov.Ili se vremenom naviknu na kres-seme sa tipovima od kojih bi imale neke vece koristi........

Dakle

I

znaci ti kazes da ta nadje slicnog ili goreg ili bar nedovoljno dobrog decka posle razvoda i nece s njim da raskine...
pa to ti je ili:
sfrah da budu opet ostavljene
starh od samoce,da ce im trebati isusa bana da nadju novog decka,da ih niko nece voleti,da ne zasluzuju bolje...

Dakle

I

Potpuno netacne pretpostavke zasnovane na prijateljici koja ima vezu, za razliku od tebe. Nije ona vezana nego radi ono sto misli da treba i ne obraca paznju na zlonamerne komentare "briznih" drugarica.

Dakle

I

Umeju i muskarci da se zalepe za neku dijabolu od zene, kazes im neutralno kako stoje neke stvari ali ne vredi. To je neko zlo koje postoji u emotivnom delu licnosti ili se bar ispoljava preko emotivnog. Mnogo je zivota zbog ovoga upropasceno.

Dakle

I

Njihova stvar, sta se to koga tice...
Osim ako se pred tobom zale a onda opet lete njemu u zagrljaj. To je patologija. Znam zenu koja se sa partnerom uopste ne slaze, tuku se, proveravaju jedno drugome telefone,... a svako ima svoju firmu, oboje su slobodni,... Uplate Keniju, odu i ceo odmor se svadjaju umesto da uzivaju. Kada je u zenskom drustvu pljuje po njemu, zali se, place... ne moze vise. Cim zadje za cosak zove ga i opet Jovo nanovo. Nema tu sta ko da se mesa. To mora sama da postavi na svoje mesto i izabere ili takav odnos ili da stavi tacku.

Potpuno neispravna polazišna tačka. Stabilne žene posle razvoda ne žele vezivanje, svesne su da je za takav
korak potrebno vreme.
Zahebano je ako se nakon nekog vremena vežu pa još za pogrešnog što nije redak slučaj...
Promiskuitetne žene (kao i muškarci) trče za svakim ko im se učini iole zanimljiv u bilo kom smislu..uvek bilo i biće..

Meni samo nije jasno dje ti vadis taj uzorak.. kad bi mi to objasnila mozda bih i mogla da odgovorim na temu.

U pravu je vecina isto rade

- - - - - - - - - -

Poznajem jednu neki dan se po peti put razišla i onda priča "sta cemi kad me nije voleo nije me poštovao itd . nije prošlo 5 dana opet slike na fejsu kako se cmacu

Mislim stvarno vise nemožeš ni pitati "kako si " jer se bojim da će krenuti da jadikuje

To vec poremecaj

Ružo, otje one 05, al ne sa istim...... mora da ti je slab uzorak, što bi rekla rudiment..

Otje o5 da se udaju, al ne za istog ili da snjim opšte, otje novo meso, otje.. malo da nemaju obaveza...

Back