"On je naš spas": Narodnjak posvećen predsedniku Srbije zapalio internet (video)

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.547
https://www.srbijadanas.com/vesti/i...ika-srbije-zapalila-internet-video-2020-05-23

Folk pevač Mile Nikolić snimio pesmu koju je posvetio predsedniku Srbije, ali i lekarima i medicinskim sestrama. Planira da snimi još jednu pesmu o Vučiću, ali i o Đokoviću i Željku Mitroviću.

- Od svih predsednika do sada najviše cenim njega... Ja vidim spas u njemu - kaže folk pevač Mile Nikolić, autor pesme o Vučiću i lekarima, a svojevremeno je snimio i hitove koji se i dalje sviraju na narodnim veseljima, poput "Srećno ti krštenje" i "Tatin sin".

Nikolić je sada snimio pesmu posvećenu Aleksandru Vučiću, ali i lekarima, medicinskim sestrama, policajcima, vojnicima, koji su dali doprinos borbi sa epidemijom korona virusa.

Stihovi o Vučiću:

"Hej Vučiću, diko naša,
ti si čovek mira,
ponosni smo svi na tebe,
cela Srbija...

Ne može ti niko ništa,
volimo te svi,
nema toga koji može teba da zameni".

A deo o lekarima kaže:

"Svi lekari,
a i sestre,
borili se za naš spas,
neki su i život dali,
da bi spasli nas".

Канађанке и Канађани спремте се спремте да Вас вужић све спаси

https://www.srbijadanas.com/vesti/i...ika-srbije-zapalila-internet-video-2020-05-23

Folk pevač Mile Nikolić snimio pesmu koju je posvetio predsedniku Srbije, ali i lekarima i medicinskim sestrama. Planira da snimi još jednu pesmu o Vučiću, ali i o Đokoviću i Željku Mitroviću.

- Od svih predsednika do sada najviše cenim njega... Ja vidim spas u njemu - kaže folk pevač Mile Nikolić, autor pesme o Vučiću i lekarima, a svojevremeno je snimio i hitove koji se i dalje sviraju na narodnim veseljima, poput "Srećno ti krštenje" i "Tatin sin".

Nikolić je sada snimio pesmu posvećenu Aleksandru Vučiću, ali i lekarima, medicinskim sestrama, policajcima, vojnicima, koji su dali doprinos borbi sa epidemijom korona virusa.

Stihovi o Vučiću:

"Hej Vučiću, diko naša,
ti si čovek mira,
ponosni smo svi na tebe,
cela Srbija...

Ne može ti niko ništa,
volimo te svi,

A deo o lekarima kaže:

"Svi lekari,
a i sestre,
borili se za naš spas,
neki su i život dali,
da bi spasli nas".

Da drug predsednik pod hitno promeni ime u Spasoje. :p

О
Da drug predsednik pod hitno promeni ime u Spasoje. :p

Свети Павлоје шатититник Винара и Гроздова...

1641046159-1641039823-Screenshot_1-1024x892-750x653.jpg
23e3241e989e447093ae4c40786065cf.jpg
5220141_1619873_ls.jpg

Strasne, sveopsti napad na cula .... Jedino je ok prostim seljacinama, poluljudima, antikulturnjacima, cistim sirovinama, krezubim, polupismenim, zadrtim, zadojenim, zakrzljalim, antitalentima, zivotnim promasajima ... znas vec, slobodno dodaj ako sam sta preskocio :D
Nama Srbima je OK.
Ne znam šta vi imate sa nama.
Mi u svom delu zajedničke nam zajednice bih,u Republici Srpskoj.
Vi u svom djelu 23% republike Bosne.
Ako vam smeta Dodik odcepite se.
Ne smeta vama Dodik,vama smeta srpski narod.I tu je problem.Usta velika a grlo malo.

Stihovi o Vučiću:

"Hej Vučiću, diko naša,
ti si čovek mira,
ponosni smo svi na tebe,
cela Srbija...

Ne može ti niko ništa,
volimo te svi,

A deo o lekarima kaže:

"Svi lekari,
a i sestre,
borili se za naš spas,
neki su i život dali,
da bi spasli nas".

E sad na redu pesma u slavu prajdu i paradi ponosa.

"Svi hrabri pederasi
a i sestre lezbejke
borili se za nas spas
a neki su i zadnjicu dali
da bi spasili nas"

Bojim se da ce uskoro deca sirom sveta da uce u istoriji o Srbiji
umesto o Atlantidi:

"Bila jednom jedna zemlja Srbija koja je potonula
u sopstvenim govnima"

:rotf:

Poslednja izmena:
Nama Srbima je OK.
Ne znam šta vi imate sa nama.
Mi u svom delu zajedničke nam zajednice bih,u Republici Srpskoj.
Vi u svom djelu 23% republike Bosne.
Ako vam smeta Dodik odcepite se.
Ne smeta vama Dodik,vama smeta srpski narod.I tu je problem.Usta velika a grlo malo.
Gdje si ti tacno u RS, u kojem to njenom dijelu se govori ekavica? :D
I sta, kome nije Dodo dobar, nije Srbin? ,:D

Back