D DedaMraz Zainteresovan član Poruka 238 14.04.2004. u 16:54 - On je mladji 2,5 godine. #26 [[/quote] a ko prica o ljubavi :wink: deka se gubi..koliko je tebi godina... [/quote] eee dete moje ...
[[/quote] a ko prica o ljubavi :wink: deka se gubi..koliko je tebi godina... [/quote] eee dete moje ...
tamo sam gde.... Iskusan Poruka 5.327 14.04.2004. u 17:18 - On je mladji 2,5 godine. #27 DedaMraz: [ Kliknite za proširenje... a ko prica o ljubavi :wink: deka se gubi..koliko je tebi godina... [/quote] eee dete moje ...[/quote]molim te drzi se teme...deko :wink: tvoja granica-je???
DedaMraz: [ Kliknite za proširenje... a ko prica o ljubavi :wink: deka se gubi..koliko je tebi godina... [/quote] eee dete moje ...[/quote]molim te drzi se teme...deko :wink: tvoja granica-je???
D DedaMraz Zainteresovan član Poruka 238 15.04.2004. u 09:09 - On je mladji 2,5 godine. #28 tamo sam gde....: DedaMraz: [ Kliknite za proširenje... a ko prica o ljubavi :wink: deka se gubi..koliko je tebi godina... Kliknite za proširenje... eee dete moje ...[/quote]molim te drzi se teme...deko :wink: tvoja granica-je???[/quote] moze i do 15 godina mladje 8)
tamo sam gde....: DedaMraz: [ Kliknite za proširenje... a ko prica o ljubavi :wink: deka se gubi..koliko je tebi godina... Kliknite za proširenje... eee dete moje ...[/quote]molim te drzi se teme...deko :wink: tvoja granica-je???[/quote] moze i do 15 godina mladje 8)
tamo sam gde.... Iskusan Poruka 5.327 15.04.2004. u 09:14 - On je mladji 2,5 godine. #29 DedaMraz: tamo sam gde....: DedaMraz: [ Kliknite za proširenje... a ko prica o ljubavi :wink: deka se gubi..koliko je tebi godina... Kliknite za proširenje... eee dete moje ... Kliknite za proširenje... molim te drzi se teme...deko :wink: tvoja granica-je???[/quote] moze i do 15 godina mladje 8)[/quote]haha..e sada si bas...iskren( :wink:
DedaMraz: tamo sam gde....: DedaMraz: [ Kliknite za proširenje... a ko prica o ljubavi :wink: deka se gubi..koliko je tebi godina... Kliknite za proširenje... eee dete moje ... Kliknite za proširenje... molim te drzi se teme...deko :wink: tvoja granica-je???[/quote] moze i do 15 godina mladje 8)[/quote]haha..e sada si bas...iskren( :wink:
G gost 782 Poznat Poruka 8.005 15.04.2004. u 11:29 - On je mladji 2,5 godine. #30 Ja sam i isla do 15 godina "u minus" ops: Sve to zavisi koliko ko ima godina u tom momentu... Nekada se razlika oseti vise, a nekada manje
Ja sam i isla do 15 godina "u minus" ops: Sve to zavisi koliko ko ima godina u tom momentu... Nekada se razlika oseti vise, a nekada manje