on 20 god stariji...on 10 god mlađi...

prepostvaljam da ta devojak želi kroz to mimimi da ostavi neki utisak kako je posebna..ali to nije dovoljjno..bolje da piše ono što je meni ovde napisala da se partner bira u skladu sa očekivanjima porodice..to bi je svakako učino uočljivom i posebnom..
Oh Bože mala pa ja sam mogla kucu napraviti da je svak htio dati po marku na svaku temu i svaki komentar

mimimi mimimi

dobro..samo kažem..ništa uvredljivo..moja pretpostavka.

- - - - - - - - - -

to je izgrađena ličnost..a neki ljudi ostanu u periodu detinjstva zaorbljeni kada za sve što požele treba dozvolu roditelja ili okoline da traže..
Jasta

Nije nego vi pseudo dobro izgradjeni bez nekih granica pa posle bracnih ili ljubavnih krahova ocekujete maksimalnu podrsku razumevanje i ljubav familije a na savjet koji clanovi familije upucuju gledate kao da vam zakidaju slobodu ljubav i izbor

I jadna snajka je na tapeti a njoj samo semenke u glavi

mimimi mimimi

Jasta

Nije nego vi pseudo dobro izgradjeni bez nekih granica pa posle bracnih ili ljubavnih krahova ocekujete maksimalnu podrsku razumevanje i ljubav familije a na savjet koji clanovi familije upucuju gledate kao da vam zakidaju slobodu ljubav i izbor

mimimi mimimi
maksimalnu ljubav i podršku pružam dragim ljudima..jer ja verujem u ljubav u svim oblicima..i uglavnom i ako ne dobijem podršku što je meni bolno..verujem da imam ljubav svog brata bez obzira što nam se stavovi ne poklapaju..a ni izbori..ni naravi..šta god da je važno..najvažnija je ljubav..ljubav nas pokreće..

Jasta

mimimi mimimi

Upravo! Moja glava, moj zid, moj izbor, moj brodolom... izbor i posledica...i "hvala, ne savetuje me, umem i sama da pogrešim" jedan od omiljenih citata

Je l zna neko gde se gradi licnost da posaljem ovih par zrelih, a neizgradjenih na doradu.

Do sada su izgradjivali muskarce u vojsci, a zene uz krevetac, ali to je zastarelo.

Akko je meni upućeno, ne privlače me "granične" solucije poput mlađih, starijih, zauzetih...samo sam principijelno protiv toga da ljubav pema nekome znači i pravo da se tom nekom soli pamet. I ne, lično nemam takvih problema, srećom...

Akko je meni upućeno, ne privlače me "granične" solucije poput mlađih, starijih, zauzetih...samo sam principijelno protiv toga da ljubav pema nekome znači i pravo da se tom nekom soli pamet. I ne, lično nemam takvih problema, srećom...

Nije tebi upuceno, ali si mi dala uvod za rincipijelnu pricu.:)

Rasprave, pa i ovakve svakako su odraz raznih vidjenja zivotapotreba da se kontrolisu drugi kroz razne ograde drustvenih prihvatanja ima smisla ako se stite neke zajednicke vrednosti.
Sta stite oni koji su samo za sebe? Oni samo prodaju maglu.

Nije tebi upuceno, ali si mi dala uvod za rincipijelnu pricu.:)

Rasprave, pa i ovakve svakako su odraz raznih vidjenja zivotapotreba da se kontrolisu drugi kroz razne ograde drustvenih prihvatanja ima smisla ako se stite neke zajednicke vrednosti.
Sta stite oni koji su samo za sebe? Oni samo prodaju maglu.
Gde je granica tih zajedničkih vrednosti?
Da li "zajedničke vrednosti" podrazumevaju uniforme, propisanu razliku (ili jednakost) u braku i svemu ostalom?

Je l zna neko gde se gradi licnost da posaljem ovih par zrelih, a neizgradjenih na doradu.

Do sada su izgradjivali muskarce u vojsci, a zene uz krevetac, ali to je zastarelo.

ne razumem šta si hteo reći?

- - - - - - - - - -

ako je ovo anketa, odgovor je ...10 godina mlađi... :p

nije anketa..ali hvala na odgovoru..verujem da ima neko ko broji glasove
neko kome je to strano sigurno će evidentirati.

Back