petunija_love
Veoma poznat
- Poruka
- 11.791
Moj rođeni brat juče je na porodičnom ručku(roditelji, mlađa sestra i ja) izjavio kako su naši roditelji zakazali u vaspitanju nas...njegovih sestara jer naša mlađa sestra se zabavlja sa čovekom koji je tačno 20godina stariji od nje i živi nevenčano sa nekom svojom valjda 2.ženom...u drugoj državi(valjda je i to bitno čim je to naveo)...i naravno pomenuo je i mene koja sam u vezi sa mlađim muškarcem od sebe(da ne ponavljam kako je ta veza počela...otvarala sam temu)...sada iz njegovog ugla on je ispravna i nema ljubavne promašaje...kako je nazvao naše veze koje konkretno traju kod obe...sestra je demonstrativno ustala i otišla sa ručak...roditelji su ostali zatečeni...ja sam bratu objasnila da nije lepo da upire prstom u rođene sestre...to što je njegova sadašnja žena ustvari njegova vršnjakinja i što su se dugo zabavljali pre braka nije nikakav garant uspeha...i rekoh mu da to što on priča nisu njegove reči...nego reči baš te naše snajke...njegove žene jer sigurno joj je monotono u braku pa se bavi ljubavnim životom njegovih sestara i puni mu glavu kako postoje neki loši i dobri recepti za ljubav...
šta vi mislite?
nemojte da mi pljujete brata,ja sam iznela konstruktivnu kritiku...volim ga i znam da će se dozvati pameti...
šta mislite o načinu na koji je kritikovao vezu moje sestre i moju vezu...koliko vi sebi dajete za pravo da komentarišete veze rodibine,porodice,familije...prijatelje? i da li su vama tuđi izbori egzotična ludila ili ne mešate prste u tuđe izbore?
pozz
šta vi mislite?
nemojte da mi pljujete brata,ja sam iznela konstruktivnu kritiku...volim ga i znam da će se dozvati pameti...
šta mislite o načinu na koji je kritikovao vezu moje sestre i moju vezu...koliko vi sebi dajete za pravo da komentarišete veze rodibine,porodice,familije...prijatelje? i da li su vama tuđi izbori egzotična ludila ili ne mešate prste u tuđe izbore?
pozz