OMV - хохштаплери и преваранти

Poruka
24.201
Случај први:

Пре неку годину, нас неколико, враћамо се из иностранства за Београд и на ОМВ пумпи неких 100 км од Београда свратимо да ручамо. Долази конобарица и ми наручујемо. У менију великим словима пише: " Ако Вас не услужимо за 11 минута од момента када сте наручили нисте дужни да платите!".

Минути пролазе, стиже ручак и пиће после 45 минута! Ми ручасмо, рекосмо конобарици да нећемо да платимо у складу са њиховом понудом. Она каже, морам да питам шефа. У реду, рекосмо. Дође шеф, шта је било, о чему се ради, итд. На крају рече, у праву сте, нећете да платите, ми ћемо то конобарици д аодбијемо од плате. Конобарице крену да плаче, неки се сажалише и платише, ја нисам хтео, што из принципа, што због њихове уигране шеме...

Случај други:

Пролетос је ОМВ покренуо акцију на сва звона где за 20 купона (1 купон на 1000 купљених динара горива) добијате кућне апарате марке "Грундиг" по "невероватно ниским ценама". Како имам службену картицу за куповину горива код њих, врло брзо сакупим поене и одем после точења горива са купонима да купим нешто од "Грундига". Кад, цврц! Нема ништа од апарата, све је покуповано! Питам, како нема, тек је почела акција и траје још три месеца? Кажу - нема! Како нема када је у Србији драстично опала продаја горива а акција само што је почела? После пар дана смислише причу како треба да се увезе нови контигент апарата и да навратим за неки дан. Навратим, кад - "Нешто је запело на царини"...:D

Случај трећи:

Недавно су покренули нову акцију спортске опреме "Капа" са снижењем до 70% уз 20 купона. Иста прича, иако акција траје до 08.09.2013.године, дакле још два и по месеца, ништа не може да се купи по "атрактивним ценама" јер је све отишло! Као да се дели бесплатно. Опет прича, биће, партнер нас је испалио и сл...

- - - - - - - - - -

S obzirom ko im je gazda ( Bedžet Pacovi , šiptarski lobista ) - super su.

Знам, шиптарска посла...

Back