Omrsio sam!

Truman

Elita
Poruka
23.800
I to trecu godinu za redom potpuno slucajno. Resim da ovaj dan postim, ali cim otvorim frizider povuku me neke misli koje nemaju veze sa hranom, nesvesno uzmem nesto mrsno i krenem da jedem. I posle par sekundi provalim da sam se omrsio.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Truman:
I to trecu godinu za redom potpuno slucajno. Resim da ovaj dan postim, ali cim otvorim frizider povuku me neke misli koje nemaju veze sa hranom, nesvesno uzmem nesto mrsno i krenem da jedem. I posle par sekundi provalim da sam se omrsio.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ih i shta ces sad. nije to frka ko radi taj i greshi sledeci put mozesh da pazis a i ne moras kako god. tj ovi shto to rade tipa 7nedfelja itd, kad im se desi, ispovedish i tako. eto zezajte se i dalje

jagodica:
hanibal77:
Peruzzi:
inspirion:
ja ne postim.
Stvarno,cemu svrha?
Zdravo je
zdravo je ahahaha pa i meso i mleko su zdravi!sta te sprecava da jedes zdravo non stop?

pa bog
ne znam meni je super kad povremeno ne jedem meso
moyda mi je ovo bilo zadnji put sad sam urekla
da li jos neko oce interneta sad
bog ili ti je neko rekao da je to rekao bog?
:?
pricaj mi malo o tom susretu sa bogom?kako izgleda i kako se oblaci?

Sustina posta citajuci bibliju je prociscenje.Crkva u to vreme je smatrala da samo ako lose zivis,blizi si bogu.Tako da post,isposcavanje,treba kroz muke da nas priblizi bogu.

Franjevacki kaludjeri su ispod svog "ogrtaca" nosili trnje oko struka.Koje ih je bolo sve vreme.

Back