Omražena ličnost

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Него, видим да Регистра затвара теме које прелазе границе. Да ли је ова прешла границу пристојности?

Nije na nekom nivou, ali makar ne pišemo o nečijim seksualnim opredeljenjima iz srednje škole i sličnim stvarima.

Svako može da ima mišljenje o Ivici Dačiću ili Borisu Tadiću, ali optuživati nekoga da je homoseksualac, pedofil i slično, stvarno prelazi granicu dobrog ukusa.

Možda grešim, ali dok sam ovde, neću dozvoliti da se ovaj pdf pretvori u najlepši san neregistrovanih seksualnih manijaka.

A svi smo lako zamenljivi, prema tome...

Nije na nekom nivou, ali makar ne pišemo o nečijim seksualnim opredeljenjima iz srednje škole i sličnim stvarima.

Svako može da ima mišljenje o Ivici Dačiću ili Borisu Tadiću, ali optuživati nekoga da je homoseksualac, pedofil i slično, stvarno prelazi granicu dobrog ukusa.

Možda grešim, ali dok sam ovde, neću dozvoliti da se ovaj pdf pretvori u najlepši san neregistrovanih seksualnih manijaka.

A svi smo lako zamenljivi, prema tome...

Baš si smešna.Pa niko ne izmišlja njihove sklonosti,oni od toga ne mogu da pobegnu,to je sastavni deo njih,a ti možeš da zatvaraš teme koliko god hoćeš,narod Srbije saznao istinu.:ok:

Meni su svi političari omraženi ...
Ne računajući elitni deo političkih partija u Srbiji , ipak izdvojio bih listu od 10 manje istaknutih :

1.Vjerica Radeta - kad god prebacite na 2 kanal RTS-a ona priča ...

2.Sulejman Spaho - šta sve narod mora da plaća ...

3.Dušan Petrović - vrlo nepovezan i jako antipatičan čovek ...

4.Nenad Prokić - sećam se kad je na dvouglu izjavio da je najbolji srpski brend ldp

5.Milan Parivodić - veliki Srbin koji ne zna prevod reči joint venture ...

6.Vlajko Senić - čovek će verovatno da posle nove runde izbora nađe novu strančicu i odbor ...

7.Milanko Šarančić - jedan od lidera elitnog dela NS na mestu ŽS ...

8.Bajro Omeragić - nesuđeni ministar bez portfelja

9.Balint Pastor - čovek kao da još iz pelena nije izašao

10.Branko Ružić - po meni jedan od potencijalno najopasnijih ljudi za Srbiju , vrlo nepredvidljiv , još i mlad

Ma važno da se Dačić reciklirao i sad nije samo crven, sad menja boje CRVENO (SPS), ŽUTO (DS) I ZELENO (stranke iz Raške oblasti) kao na semaforu. Dakle Dačić će od sutra biti potpredsednik Semafor Vlade Srbije. :hahaha:

Da li znate da je Dačić diplomirao na Fakultetu političkih nauka sa srednjom ocenom 10 (slovima DESET) što znači da je stvarno veliki intelektualni kapacitet ali ako je kapacitet ne znači da je pošten čovek i da je dobar za Srbiju.

A da li znate da je Mrkonjić studirao isto toliko 10 (slovima DESET) godina ? Znači fax je završio 6 godina posle roka ali je zato sve gradjevine završavao 3 dana pre roka ! :hahaha: Evo čak i Vladu napravio pre roka i to ohoho. :rotf:

Back