Омладинска задруга

Петар

Iskusan
Banovan
Poruka
6.981
Како код нас функционише,постоје ли каква ограничења у вези са старосном доби? Да ли постоји на нивоу сваке д 17 општина,или је то негде заједнички центар са пословницама у свакој од општина?
Нигде на нету не могу да нађем да се информишем.

Хвала. ;)

Funkcioniše poprilično loše, ja sam učlanjen u 3 a samo su jednom zvali da rmbam negde van grada, više bi vremena i novca potrošio da dođem do tamo nego što bi zaradio. Mislim da starostna dob nije ograničena a zadruge nisu podeljene po opštinama a imaš i neke privatne. Čudi me da ne možeš da nađeš na netu jer svaka ima svoj sajt.

Funkcioniše poprilično loše, ja sam učlanjen u 3 a samo su jednom zvali da rmbam negde van grada, više bi vremena i novca potrošio da dođem do tamo nego što bi zaradio. Mislim da starostna dob nije ograničena a zadruge nisu podeljene po opštinama a imaš i neke privatne. Čudi me da ne možeš da nađeš na netu jer svaka ima svoj sajt.

У које си се учланио?

Па и ако је 700 дин за 5 сати,и није толико лоше,преко лета макар. ;) Барем мени то није лоше. Рецимо,мој тата ради за сатницу у приватној на ТЕНТ-у за свега 190 динара.

@Čika Pera

Malo si nedosledan Prvo kazes kako je neko "vukljanje" 700-900, da bi se onda ispostavilo da se radi o statiranju, gde se ustvari NISTA ne radi, tako da 700 din i nije toliko lose.
Probaj da čitaš pažljivo šta sam napisao, statiranje 700, vukljanje 900-1000, naravno možeš ti i da vukljaš za 700 ako hoćeš, takve jedva čekaju ;)
A i što se tiče 'ne rađenja ničega', koga god da znam da je statirao rekao je tad i nikad više, idi pa se uveri sam zašto jer sam ja nedosledan.
Pozdrav.

Ниси ме разумео! ;) Управо супротно тврдим,и кажем да бих са 700-800динза пар сати био задовољан баш зато што мој тата ради за сатницу за коју ради,што значи да није мало. ;)

mozes da se uclanis u koju god oces
e ne znam koja je gornja granica ali znam da mozes i sa 30...
problem je sto mnoge uzmu pare za clanarinu pa te nikad ne zovu ako se zavedes ko nezaposlen, jer poslodavci oce samo studente zbog manje troskova, prijava i dr...niko nece nezaposlene...jel samo ja uvidjam ironiju :lol:

Back