Omladinska zadruga

DacaMARTA

Ističe se
Poruka
2.192
Imam veliku zelju da pronadjem poneki poslic, kako bih imala dzeparac.
Naisla sam na sajt jedne omladinske zadruge u Bg-u, na Bulevaru i tamo pise da mogu da posaljem svoju biografiju i CV mejlom, ali, meni sad nije jasno KAKO SE NE PLACA NEKA CLANARINA? Da li znate nesto o tome?
Da li ja treba tamo da odem licno ili mogu da se uclanim i preko sajta?
Nemam nikakvo iskustvo sa radom preko Omladinske, pa bi mi bilo korisno ako bi mi rekli nesto na temu!
Hvala
:bye:

Ma od toga nema leba. Ja sam se uclanio u neku koja se nalazi u Beogradjanci,otisao i rekli zvace me al nisu...
Ima clanarina neka,ak kao odbijaju ti od prve zarade ako nemas da platis...
Ako hoces stvarno da radis imas neki dinar nije losa omladinska SAT. Saradjuju sa PKB-om,Frikomom,Imlekom itd. pa ima nekih poslica...

Ma od toga nema leba. Ja sam se uclanio u neku koja se nalazi u Beogradjanci,otisao i rekli zvace me al nisu...
Ima clanarina neka,ak kao odbijaju ti od prve zarade ako nemas da platis...
Ako hoces stvarno da radis imas neki dinar nije losa omladinska SAT. Saradjuju sa PKB-om,Frikomom,Imlekom itd. pa ima nekih poslica...

da.SAT je odlican ;)
ja sam imao srece sa palilulskom omladinskom (oma kod pancevackog mosta gde staju kombiji)
i oni saradjivaju sa dosta firma, i ne uzimaju procenat niti clanarinu.

a bio sam otisao u neku omladinsku kod hale pionira. tamo mi trazili 2000 dinara godisnju clanarinu :eek:

a zauzvrat bi mi dali listu brojeva da ja nazovem i da pitam za posao.
znaci 2000 da bih dobio listu. pa mamicu im ja jebbem. samo sam ustao i orevuar madmozel

da.SAT je odlican ;)
ja sam imao srece sa palilulskom omladinskom (oma kod pancevackog mosta gde staju kombiji)
i oni saradjivaju sa dosta firma, i ne uzimaju procenat niti clanarinu.

a bio sam otisao u neku omladinsku kod hale pionira. tamo mi trazili 2000 dinara godisnju clanarinu :eek:

a zauzvrat bi mi dali listu brojeva da ja nazovem i da pitam za posao.
znaci 2000 da bih dobio listu. pa mamicu im ja jebbem. samo sam ustao i orevuar madmozel

sve zadruge uzimaju procenat..
samo ga neke obracinaju neto, a druge bruto..

predlozio bih ti na adi neki kafic bez omladinske

Hvala, ali imam problem, a to je sto nisam iz Beograda, putujem do faksa...
I da radim u kaficu (a radila sam), jako tesko se uklapam u raspored za prevoz...
Zbog toga sam u fazonu da zaradjujem dnevnice.. Ne znam..
Pokusacu i u svom mestu da vidim za neki posao, bar da ne putujem, jer evo u komentarima i nije najbolje ocenjena omladinska..
Smislicu nesto, jer ipak imam 23god, a zavisim od roditelja kao da imam 15god:roll:

Hvala, ali imam problem, a to je sto nisam iz Beograda, putujem do faksa...
I da radim u kaficu (a radila sam), jako tesko se uklapam u raspored za prevoz...
Zbog toga sam u fazonu da zaradjujem dnevnice.. Ne znam..
Pokusacu i u svom mestu da vidim za neki posao, bar da ne putujem, jer evo u komentarima i nije najbolje ocenjena omladinska..
Smislicu nesto, jer ipak imam 23god, a zavisim od roditelja kao da imam 15god:roll:

gadno sestro, ali prilicno je ucestala stvar :/
omladinske ugl sluze sa explataciju omladine, a nikako za pomaganje.
mozda za nekog ko nije ranije radio i dobije neki dinar obraduje se jako, ali onaj sto vec odavno zaradjuje svoje pare, hoce i oko nekome da izvadi ako ga zavrne za dinar.
a zez je naci posao sa takvim radnim vremenom da mozes i fax da usaglasis...
kapiram da si iz panceva ili sl.
pa cimanje na put, pa fax..
nego probaj u oglasima da nadjes sljaku delenja letkova.
to ti je 3-4-6 sati dnevno a pare nisu tako lose :)

Back