Omladina nam ISKOMPLEKSIRANA

Meni se cini da nam je omladina iskompleksirana do bola...

Nema se , plata 300,400 eu

A omladina pusi skupe cigarete, marikarana gardaroba, preskupi parfemi itd....

Skupoceni mobilni telefoni itd....

Imam komsije koje idu subotom na neki buvljak gde cigani iz Beca dovlace polovno markiranu robu...
I oni tamo kopaju i iz blata izvlace jer nema tezgi neke markirane krpe... Samo da je markirano...

Pa zar nije bolje za manje para kupiti ne markirano a novo nego starudiju itd.....

Odkad sam se rodila nosim ili Najk ili Ribok patike jer im po kvalitetu nema ravnih. Jednom sam se zeznula i uzela "nemarkirane" i ostala bez njih za manje od godinu dana (i to zato sto sam cekala da se potpuno raspadnu inace su trebale pre da popiju kontejner), dok mi ove "markirane" traju i po tri-cetiri godine, a ne izlazim iz njih. Pa sad ti vidi sta se vise isplati ikao za markirane dam skoro trecinu plate.
Tacno je da se deca bahate, ali to nije odlika samo danasnjeg vremena, secam se da je bilo toga i dok sam ja isla u osnovnu.

Odkad sam se rodila nosim ili Najk ili Ribok patike jer im po kvalitetu nema ravnih. Jednom sam se zeznula i uzela "nemarkirane" i ostala bez njih za manje od godinu dana (i to zato sto sam cekala da se potpuno raspadnu inace su trebale pre da popiju kontejner), dok mi ove "markirane" traju i po tri-cetiri godine, a ne izlazim iz njih. Pa sad ti vidi sta se vise isplati ikao za markirane dam skoro trecinu plate.
Tacno je da se deca bahate, ali to nije odlika samo danasnjeg vremena, secam se da je bilo toga i dok sam ja isla u osnovnu.

У праву си. И ја рецимо Адидас увек купујем, најбоље патике, неуништиве. Боље једном да извадиш велике паре и да ти траје него да се бакћеш сваке године поново, и даш још више пара. То је реално у питању квалитет и корисност, а сасвим друга је прича кад неко носи Најк само зато што су Најк . . .

Meni se cini da nam je omladina iskompleksirana do bola...

Nema se , plata 300,400 eu

A omladina pusi skupe cigarete, marikarana gardaroba, preskupi parfemi itd....

Skupoceni mobilni telefoni itd....

Imam komsije koje idu subotom na neki buvljak gde cigani iz Beca dovlace polovno markiranu robu...
I oni tamo kopaju i iz blata izvlace jer nema tezgi neke markirane krpe... Samo da je markirano...

Pa zar nije bolje za manje para kupiti ne markirano a novo nego starudiju itd.....

ne samo zato, nego što za stotinjak dindži možeš ubosti pre svega kvalitetne komade odeće koje je neka austrijanka obukla par puta, ubrzo se udebljala ko svinjčuga i gu'icu više nije mogla da uvuče u tu suknju ili pantalone.
nemam problem sa second hand robom, smatram da je to odličan vid kupovine i uštede, jer trošiti teško zarađen novac na neke precenjene krpetine po buticima smatram krajnjim vidom neodgovorne i malograđanske imbecilnosti, naročito u mojoj financ. situaciji.
za druge ne želim da tvrdim, svako ima neki svoj razlog za i protiv.

sa ostatkom tvog komentara se slažem. pojedina deca bukvalno urnišu roditelje sa nerealnim zahtevima, ali i ovi debili im velikodušno ispunjavaju hirove tipa: neka sine, kad ja nisam imao...a ovamo, gule prazan pasulj pet dana.
bljuv.

Back