Omladina nam ISKOMPLEKSIRANA

AlexandarNS

Domaćin
Poruka
3.703
Meni se cini da nam je omladina iskompleksirana do bola...

Nema se , plata 300,400 eu

A omladina pusi skupe cigarete, marikarana gardaroba, preskupi parfemi itd....

Skupoceni mobilni telefoni itd....

Imam komsije koje idu subotom na neki buvljak gde cigani iz Beca dovlace polovno markiranu robu...
I oni tamo kopaju i iz blata izvlace jer nema tezgi neke markirane krpe... Samo da je markirano...

Pa zar nije bolje za manje para kupiti ne markirano a novo nego starudiju itd.....

Generalizujes. Nisu svi takvi.
Evo ja imam platu puno vecu od 400 e,
a niti pusim, niti koristim skupe parfeme i markiranu garderobu
a mobilni imam neku staru nokiu od pre 7-8 godina.
Mada verovatno to zavisi i od okoline, jer skoro svi koje poznajem i
sa kojima se druzim, nisu iskompleksirani materijalnim stvarima.

kako da ne budu?
smatraju da treba da žive neki bezbrižni kul život
žurke, kola, ribe koje uleću u njih, puni stolovi
a realno pešače u diskoteku koja je birtija, na konju su ako dobiju forda eskorta 87. za punoletstvo, ribe se ka ra ju sa onima u a6, a8, x5, x6; a cevče dva piva celo veče i domaću šljivu pre grada
manite se vašeg komunizma, radnih akcija i šetnja po korzou
e sad da li ćeš evoluirati zavisi od tebe
mislim ne računamo u omladinu ako imaš 30g, studiraš i živiš po opisanom principu?

Imam komsije koje idu subotom na neki buvljak gde cigani iz Beca dovlace polovno markiranu robu...
I oni tamo kopaju i iz blata izvlace jer nema tezgi neke markirane krpe... Samo da je markirano...

Pa zar nije bolje za manje para kupiti ne markirano a novo nego starudiju itd.....

А шта је за тебе "маркирано"?

За праве марке наша деца немају пара, заборави на то. Купују на снижењима у Теранови и сличним петоразредним дућанима и купују копије парфема од 7оо динара.

Мој син је био презадовољан кад сам му купила памучни џемпер у Темпу, које црне марке.

u datom okruženju, okolnostima, godinama i svesti
možda ukapira da su metro i tempo sranje
da je la koste džeper od 100e, npr do yaya
možda ga zadovolji kradena kopija iz beča možda ga zaradi na drugi način
omladinci danas ko što rekoh ne kupuju fazone korzo

u datom okruženju, okolnostima, godinama i svesti
možda ukapira da su metro i tempo sranje
da je la koste džeper od 100e, npr do yaya
možda ga zadovolji kradena kopija iz beča možda ga zaradi na drugi način
omladinci danas ko što rekoh ne kupuju fazone korzo

Па види, мој син није тикван који не зна разлику између Темпа и Арманија, он је младић који је свестан куповне моћи својих родитеља и укупног стања у држави.

Друго, ствари су или лепе или нису. Џемпер из Темпа је леп и одлично му стоји.

А шта је за тебе "маркирано"?

За праве марке наша деца немају пара, заборави на то. Купују на снижењима у Теранови и сличним петоразредним дућанима и купују копије парфема од 7оо динара.

700? :eek: Па значи поскупело?

- - - - - - - - - -

Знате како кажу, лепом човеку све лепо стоји :smeker:

А ако ти лепо стоји, није битно која је марка. Апсолутно.

Svako moze kako hoce ali ne moze dokle hoce.
Ako trose vise nego imaju moguce je samo da trose kredit i to nece trajati dugo a ako ipak traje onda sigurno imaju vise nego mislis da imaju.

А више су искомплексирани ови што глуме православце са великим златним "крстачама", не знајући да само показују да су успели да украду паре. А о православљу знају само Оче наш и то је то. Не само кримоси. Него и деца.

А више су искомплексирани ови што глуме православце са великим златним "крстачама", не знајући да само показују да су успели да украду паре. А о православљу знају само Оче наш и то је то. Не само кримоси. Него и деца.

Sta ti bi, junace?

Jedno je ko hoce neki "kvalitet" pa uzima, lupam Samsung ili tako nesto, ali ovako Nike, Adidas i sl, ne kapiram poentu.
Svi nemaju para, ali eto, nadje se za skupu robu.

Najjace sto sam cuo je da je u nekoj azijskoj zemlji mladic od 14 godina poceo da se bavi prostitucijom jer je hteo da kupi Blackberry i po njegovim recima, ko nema Blackberry kao da ne postoji.

Back