- Poruka
- 15.885
Omiljeno biljno jelo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vegeterijansko nije skroz biljno ali mislim uopsteno na jela bez mesa....biljno ?
...zar je biljno jelo
a_priori vegeterijansko ...
P.S.
..s duznim postovanjem ali Teme treba
i cenzurisati...mislim, u postavci...?
D o j a d i l o .....!!!
E jeste to je vrh bas. Specijalitet VojvodineNasuvo sa makom, sa orasima, sa rogačom, sa grizom, a zašto ne i sa krompirom.
Ovaj novi forumaš ne zna da od jedne teme napravi tri!...biljno ?
...zar je biljno jelo
a_priori vegeterijansko ...
P.S.
..s duznim postovanjem ali Teme treba
i cenzurisati...mislim, u postavci...?
D o j a d i l o .....!!!
Bleblebije.Omiljeno biljno jelo?
I malo feta ili mladog sira i vrh. To ja jedemDomaći humus na hleb od heljde i paradajz![]()
Bravo, Dačo, bravo. Biram mladi, i kuvano jaje može pride, pa jaoooI malo feta ili mladog sira i vrh. To ja jedem
Praviš humus od leblebija iz konzerve ili kuvaš sama?Domaći humus na hleb od heljde i paradajz![]()
Pa opste je poznato da je prsuta delikates vegeterijanske kuhinjeKao lazanje ali od povrca/jaja sta li...pecurke...recimo na zaru sa gorgonzolom ili neke punjene prsutom...mislim, ako ima malo mesa, ako su pecurke punjene mesom...to se ne racuna jer je sitno.
https://hronokuhinja.rs/humus/Praviš humus od leblebija iz konzerve ili kuvaš sama?
Može i kako praviš, hvala!
Pa nije to prsuta nego pecurke sa prsutom. Prsuta je samo 5 ili 10%. Ne moramo biti ograniceni...ipak je bolje nego 100% meso.Pa opste je poznato da je prsuta delikates vegeterijanske kuhinje
.
Imas i u prodavnici one ribella hummuse i ima u Lidlu isto neki, nisu losi..