Omiljeno Pice???

U spec. prilikama --->
512_2007.12.8_tuborg.jpg

A kod kuce... KAPUCINO! Posebno od cokolade... :kafa:

Meni je Tuborg vrh.
To je najbolje pivo.
Sto manje gork oto bolje.:D
Volim i coca colu, schweppes, crno vino( umisljam da pijem krv FTW.:D),choco milk,vocni jogurt...
To bi bilo to...
Msm siguran sam d aje i jos nesto, ali ne mogu d ase setim.:aha:

A pricamo i o sokicima :jede:

Ja volim vocne jogurte, sok od ananasa, breskve, visnje, borovnice, sargarepe, maline, jagode .... , cajeve (vocne uglavnom) , gazirana pica ne volim (hemicar sam :manikir:) premda gutnem jednu casu koka kole jednom u mesec dana ako je i toliko ...

Ja alkohol volem , al vodku isto ne volim , par puta sam overio od nje , a i to samo ludi Rus moze da smisli pice koje nema nikakav ukus i miris vec samo kida u mozak ,sto je najcrnje moze pravi od bilo cega . :sad2: Mada u kombinaciji sa nekim energetskim picem u pola 4 ujutro moze i to da prodje . :D

Recimo pripadne mi muka obavezno kad mešam pića. Od jedne djus vodke i dva gutljaja vinjaka u stanju sam da pegliram naredna dva sata, mada nisam baš toliki ništak :) ali baš mi bude loše kad mešam. A kad bih cirkala ovako jednu sortu pića mogla bih do ujutru. Kanda, absent jeste jak, još ja ta žešća minijaturna pića mogu da popijem samo na eks, i opet me ne bi toliko drmnulo. Dobro, bitno mi je i da pijuckam opušteno, u nekoj kućnoj atmosferi, a ne u zagušljivom napunjenom klubu ili kafančini sa znojavim debelim parovima gde se medjusobno rane da ne ostanu gladni slučajno. Kafane mi brzo dojade, povraća mi se posle sata nepunog.

Ja alkohol volem , al vodku isto ne volim , par puta sam overio od nje , a i to samo ludi Rus moze da smisli pice koje nema nikakav ukus i miris vec samo kida u mozak ,sto je najcrnje moze pravi od bilo cega . :sad2: Mada u kombinaciji sa nekim energetskim picem u pola 4 ujutro moze i to da prodje . :D

jeste al ko pije votku njega Bog cuva :mrgreen: vidis ovu pijanu budaletinu od Rusa pao lik sa 8 sprata olesen od votke i ustaje najnormalnije trese prasinu i trazi gde mu je cipela :hahaha::hahaha:

inace ja votku mogu da pijem samo pomesanu sa sprajtom da ima bar neki ukus podnosljiv

Back