Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 261.137
u pećini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kako da ne....sa sve ovim peskom da udje svuda....zlo i naopako
Sinak da ti kaze ova tetka u godinama, krevet je brate mili najbolji, samo da nije onaj sa mnogo federa da odkaces kvari ritamPozdravv,
kao što i sam naslov kaže cilj ove teme jeste da navedete Vaše omiljeno mesto za seks,pošto muškarci obožavaju seks kao i žene.Pa koje je Vaše omiljeno mesto?Da li je to u kadi,na krevetu,na stolu,na podu,u nekom wc-u kafića,u liftu,gde god,navedite.
Ćerko bolje zvuciSinak da ti kaze ova tetka u godinama, krevet je brate mili najbolji, samo da nije onaj sa mnogo federa da odkaces kvari ritam![]()
Pa na stoluuuu uhhhFirma.Preduzeće
U guzuPozdravv,
kao što i sam naslov kaže cilj ove teme jeste da navedete Vaše omiljeno mesto za seks,pošto muškarci obožavaju seks kao i žene.Pa koje je Vaše omiljeno mesto?Da li je to u kadi,na krevetu,na stolu,na podu,u nekom wc-u kafića,u liftu,gde god,navedite.
Kako ti nije gadno, pa ti taksisti svi deluju prljavo, na stanu to što mi je pederisanje odvratno...BJ u taksiju
Pa s devojkom na zadnjem sedistuKako ti nije gadno, pa ti taksisti svi deluju prljavo, na stanu to što mi je pederisanje odvratno...
Mesto gde bi imao seks,a ne gde bi se odvijaloU guzu![]()
Pa kod nje u guzu da pawamoMesto gde bi imao seks,a ne gde bi se odvijalo