Омиљени штанд на сајму књига?

Прељуб

Obećava
Poruka
74
Ја највише волим оне црквене. То су једине књиге које продају тамо а да не можеш најлаганије да их нађеш у Вулкану и Лагуни. Остало све излизани наслови, стопут виђени. Тако да, за мене, то је штанд СПЦ.

Добро, био је и онај чикица што продаје половне књиге код Сава центра. Он је стварно имао доста занимљивих ствари али је безобразан. Ненормално су му високе цене.

Ја највише волим оне црквене. То су једине књиге које продају тамо а да не можеш најлаганије да их нађеш у Вулкану и Лагуни. Остало све излизани наслови, стопут виђени. Тако да, за мене, то је штанд СПЦ.

Добро, био је и онај чикица што продаје половне књиге код Сава центра. Он је стварно имао доста занимљивих ствари али је безобразан. Ненормално су му високе цене.
Икс само корак.
Лагуна.
Православна реч.

Не идем често на сајам књига, али када одем... Дешава се да једва донесем све шта сам купио :)

Омиљени штанд... Можда баш Чаробна књига. Тамо сам нашао нека издања која сам дуго хтео да набавим и на која сам буквално случајно наишао, без икаквог ранијег обавештења шта имају.
Сада су обавезно на списку за детаљни обилазак.

Back