Omiljeni predmet

Kovač

Buduća legenda
Poruka
30.786
Imate li neki stari predmet u kući,deo escajga,pribora za kuvanje,nameštaja kog se iako je star i dotrajao ne bi rešili ni po koju cenu?Evo ja imam jedan teflona tiganj bez drške koji je toliko grozan na izgled ali obavlja savršen posao.Pržim meso za giros u njemu,grilujem povrće,ispržim palačinke ma ne bih ga dao za tri nova :lol:

Imate li neki stari predmet u kući,deo escajga,pribora za kuvanje,nameštaja kog se iako je star i dotrajao ne bi rešili ni po koju cenu?Evo ja imam jedan teflona tiganj bez drške koji je toliko grozan na izgled ali obavlja savršen posao.Pržim meso za giros u njemu,grilujem povrće,ispržim palačinke ma ne bih ga dao za tri nova :lol:

Баци ту отровчину, немој да једеш ништа из оштећеног тефлона.

Знам једну девојку којој је омиљени предмет дилдо.

Тањир на ногу за колаче. Од баба Персе (бакине баке). Није окрњен, али је од обичног стакла. Нема никакву вредност осим сентименталне.

Тањир на ногу за колаче. Од баба Персе (бакине баке). Није окрњен, али је од обичног стакла. Нема никакву вредност осим сентименталне.

Аусец. Имала сам такав од плавог стакла и случајно га разбијем. Стари, од прабабе. Дошло ми је да се убијем. После на једном сајту видим да исти такав продаје нека жена из Панчева. Мораћу да га купим.

Ево слике са тог сајта:
ausec.jpg

Аусец. Имала сам такав од плавог стакла и случајно га разбијем. Стари, од прабабе. Дошло ми је да се убијем. После на једном сајту видим да исти такав продаје нека жена из Панчева. Мораћу да га купим.

Ево слике са тог сајта:
Pogledajte prilog 877609
Наш је безбојан. Сличан.

A zbog dedine puske dolazio mup da me hapsi:lol:
Deda umro, nije placao porez, ostala caletu, on nije placao porez i on je umro, ostala meni, ni ja nisam placao porez, i tako.. :malav:
Dosli mi nasi dragi policajci u pola deset uvece, upalili rotacije, iskopali negde u dokumentaciji pusku pa da me privedu malo na informativni.
A komsije gledaju kroz roletne, site se, misle - ovaj konacno dolijao zbog automobila i ostalih zrange frange kombinacija:heart:

Jesi li siguran da valja spremati u tiganju ako je teflon ostecen?

Imao sam ih više.
Fizika, logika, filozofija, istorija biologija i proučavanje književnog dela ..
Od rekreativnih predmeta basket, fudbal, tenis i skejt...predmet -lopta i skejt....jedno vreme sam skejtom išao i u školu, kod zubara, nisam se odvajao.

Imao sam ih više.
Fizika, logika, filozofija, istorija biologija i proučavanje književnog dela ..
Od rekreativnih predmeta basket, fudbal, tenis i skejt...jedno vreme sam skejtom išao i u školu, kod zubara, nisam se odvajao.
:lol:
Ја сам највише волела математику и ликовно. После нацртну геометрију.

Back