Omiljeni lunch box-ideje

gost 41782

Elita
Poruka
19.642
Ideja teme je da postujemo idealni lunch box i tako inspirisemo jedni druge. Ja sam postala opsednuta ovim kutijama jer mogu da stavim odredjenu kolicinu i imam vise kontrole koliko jedem. Dok se ne ohrabrim da postujem moje fotke evo s gugla:
STAINLESS-1.jpg

Ovaj rucak mi je ok jer ima sve i proteine i UH i mast.

Koja je vasa idealna kombinacija?

Realno svaka čast svima koji su tako organizovani ali u principu ovde se svodi na ovo @BojaMagije što je postavila

Za mog radnog veka tj otkako radim, ovde je običaj da se izađe i jede negde ne da se donosi u kancelariju osim ako donesi.com,glovo iili wolt donesu. Sem kada je neko na posebnom režimu ishrane pa mora ali to je uglavnom vezano sa nečijim zdravstvenim stanjem i čim se isto poboljša vraća se na staro.

Tako da nemam šta reći puno na temu, ali opet kažem podrška ko ume da se organizuje tako. Ekonomski povoljnije i svakako zdravije. :ok:

hmm...ja nisam nesto praktikovala, ali mnoge moje kolege jesu...u sustini njima je to vise sluzilo da mogu da ponesu vise vrste hrane u jednoj posudi a da se ne smucka...recimo becku, salatu, tartar sos, itd...nije bilo vezano za brojanje kalorija i rezim ishrane vec vise prakticnost.
Takodje su pravili unapred porcije razlicitog voca za razlicite smoothie...izvade iz zamrzivaca, ponesu na posao....tu dodaju vodu, jogurt, mleko sto drze u frizideru u kancelariji...izbledaju....
Mene nesto te kutijice ne doticu :)

Back