Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 19.638
Нисам испратио али верујем. Не пада ивер далеко од кладе.Ради одбрану и овај син његов![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам испратио али верујем. Не пада ивер далеко од кладе.Ради одбрану и овај син његов![]()
ПогледајНисам испратио али верујем. Не пада ивер далеко од кладе.:
Мој друг један када је снимао песму, имао је линију
Е то већ не знам...Moka,Kica,Praja,Cosic,Tvrdic, Solman I t.d.
Evo ti puna imena,mozda si cuo.Zoran Slavnic-Moka,Dragan Kicanovic-Kica,Drazen Dalipagic-Praja,Kresimir Cosic,Rato tvrdic i Damir Solman.Bilo je tu njih vise,ali ne mogu da pisem,a ne mogu da se odlucim ko je bio najbolji,jer su svi vredeli mnogo.Е то већ не знам...
Кажу најбољи бели играч![]()
Larry Bird
Е тако знам. Кићановић, далипагић, крешимир ћоссић...Evo ti puna imena,mozda si cuo.Zoran Slavnic-Moka,Dragan Kicanovic-Kica,Drazen Dalipagic-Praja,Kresimir Cosic,Rato tvrdic i Damir Solman.Bilo je tu njih vise,ali ne mogu da pisem,a ne mogu da se odlucim ko je bio najbolji,jer su svi vredeli mnogo.
Брате ово је баш било давно у пм... Ја вамо причам са носталгијом о јбном Паркеру.... А ви кад кренете са Драженима... Још нико џордана не спомену.Ivo Daneu
2 razred osnovneБрате ово је баш било давно у пм... Ја вамо причам са носталгијом о јбном Паркеру.... А ви кад кренете са Драженима... Још нико џордана не спомену.
Е, мени је 2. основне Паркер2 razred osnovne![]()
Још 2015 године сам гледао на СК репризу СРЈ је 1995. мислим играла са летонијом, можда се варам. Зелени паркет, стари снимак. Баш сам био малиnabolji kosarkasi moje mladosti su Dražen petrovic i Sasa Đorđević,