gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Сведоци смо успеха наше репрезентације на светском па сам се присетио и свог омиљеног кошаркаша из детињства...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Једва чекам да видим бодирогу, дивца....салета ђорђевићаIgor Rakočević
Ево га!!!!Djordjevic
Па да у принципу баскет фудбал рукомет то је све на исти фазонkule acimovic
imo gard i kad napravi blok i zagradi loptu niko nije mogao da mu je uzme.
dobro, nije bio kosarkas vec fusbaler, al opet to je ta radnja ko u kosarci
Хаахахаххаах, оде камера
u prvom pleju na snimku (deseti) je fintirao i kamermana..
covek je zaista bio magicni.
Очекивао сам да ће неко и њега споменути !!!Dražen Petrović
Е за њега не чух... :/ упути меNije se igrala košarka dada ja vejah dete..
Šalim se
Mirza Delibašić,Bosanci bez komentara.![]()
AuuuuuЕ за њега не чух... :/ упути ме
Kako j radio odbranu, kadar nevera. Tada me nije mrzelo da čekam celu noć da bi ga gledao.
Сад ћуAuuuuu
Proguglaj obavezno,nemoj da ne znaš ko je on i generacija KK Bosne
Делибашић је спортску каријеру започео 1968. године, када је постао пионирски првак СР Босне и Херцеговине у тенису. Члан кошаркашког клуба Слобода из Тузле постао је 1968. и у овом клубу остао је до 1972. године,[1] кад постаје члан кошаркашког клуба Босна, када је одиграо и прву утакмицу против Југопластике из Сплита. За Босну је одиграо 700 утакмица и постигао око 14.000 кошева.[1] Био је првак Југославије и Европе и освојио Куп Југославије. Након одласка из Босне, Делибашић је отишао у Шпанију где је уз Хуана Корбалана, Вејна Брабендера, Дражена Петровића и Арвидаса Сабониса сматран за једног од најбољих играча који је играо за Реал Мадрид.
Ради одбрану и овај син његовKako j radio odbranu, kadar nevera. Tada me nije mrzelo da čekam celu noć da bi ga gledao.