Omiljeni instrumentali.

E definitivno Metallica- "Call of ktulu" i "To live is to die". A i "Orion" je ubitacna. Posto sam primetio da enormno nabrajaju Malmsteenova dela trebali ste onda da kazete "Blue". a i on SMARA. Smara ljudi, kod njegovih instrumentala nema emocija. Sve je sterilno. Covek naverglao arpeggia i skale i samo to svira. Ko da ga je neko navio pa mu nema kraja... Mislim cemu to sve? A i od Satriania "midnight" je odlicna. Preslusajte od Schopena "Impromtu". Covek docara muzikom da ti odma u glavi stvoris sliku kako se neko penje uz stepenice i stalno pada i pada i pada... I nikako da dodje do kraja

To se vidi.Jedna njegova pesma "blue" , culi ste je sigurno, to je pesma koja ima super i lepu blues frazu. Blues se svira sporo. SPORO BRE!!! Tamo gde je ucio muziku, tu ti govore da u rock, blues-u treba malo da ubrzas skale ili neke deonice radi paljenja, tj. pokazivanja tehnike. On je to malo ozbiljno shvatio... To je problem sa svim shredd gitaristima. Navrni distorziju i brljaj do mile volje... A sad ih ima na tone, to kad odes u skc ili bilo gde, svi se loze sviraju neka arpeggia, brzina neka , ovo, ono... Pa ajde neka ukljuce clean i nek mi ti isto odsviraju... Suptilnost i jednostavnost!!!

Back