Omiljeni inostrani klub?

Omiljeni inostrani klub je

• Juventus

• Milan

• Inter

• Bajern

• Liverpul

• Mancester junajted

• Arsenal

• Real Madrid

• Barselona

• nije u opciji(koji je?)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Stefan1980

Obećava
Banovan
Poruka
72
Nisam mogao da navedem jos par giganta ali ovo je nekako istorijski gledano najveci klubovi Evrope pa komotno i sveta.
Vi dole u tekstu navedite da li je to i Sporting Lisabon,Vardar Skoplje,River itd...

Ajmo anketa...

Poslednja izmena:
Инострани. Требао си направити љепши увод и разјаснити још неке ствари ради квалитетнијих коментара. Глупо је сад да се све сведе на то да ко наиђе на тему само лупи неко име европског тима и разгули. Односно таква тема нема перспективу, брзо ће се испуцати. Мене лично не занимају нешто много инострани клубови, у смислу да бих рекао да навијам за било који. Кад их гледам, онда волим као и многи други, погледати мечеве тимова који играју отворено, са много шанси и голова а који су то у актуелној сезони, знамо сви. И ту се отприлике завршава моја "љубав" према њима. Љубав из интереса да видим добар меч.

Исто тако занима ме да ли си под насловом мислио и на регионалне клубове. То ми је некако занимљивије видјети, шта у данашње вријеме када више нема јединствене лиги и контакта у том смислу између региона, да свако напише неки регионални или клуб из своје земље за који не навија али према којем има неке симпатије. Да ли су то у данашње вријеме само клубови по националном кључу или постоје и даље симпатије и према клубовима других народа региона као успомена и љубав из неких старих времена или можда симпатија настала у ово турбулентно вријеме због тога и тога, а можда и да свако напише омржене регионалне ....

Мени је од регионални клубова симпатичан Марибор јер игра сасвим солидно европске купове, а нема бог зна колико више новца од наших. То је клуб који је измислио фудбал и за вјечите боградске и хрватске а чији навијачи често у калкулацијама неких регионалних лига чак и изопште овај најбољи регионални клуб по мом мишљењу. Вјероватно им се не свиђају атмосфере у Марибору па га не сматрају конкурентним за неку регионалну лигу атмосфера, екстремистичких догађања и хулиганства, која је немалом броју навијача тих клубова прва помисао и жеља, на сам њен помен.

Даље нека лијепа сјећања носим и дан данас на Олимпију и Пролетер из Зрењанина који је нажалост угашен али ето да га поменем.
Исто тако волим погледати утакмице Ријеке са Кантриде а тај клуб након приватизације се потпуно опоравио и играо завидно и у ЛЕ ове године. И много ми је било криво што им је оне године 2001? Динамо најбруталније украо титулу. И на неки посебан начин ми је симпатичан ОФК Београд. Који нема ни марке од државе, не прате га навијачи, али некако опстаје и успјева одржати колико - толико, стечено име и рејтинг. Понекад чак добаце и до Европе а и даље зна избацити из своје школе феноменалне фудбалере.
Најомрженији клуб у региону ми је свакако загребачки Динамо. Клуб Туђманов миљеник и оличење некакве етнички чисте Хрватске и свих злочина, стадион много ружан и нефудбалски, навијачи шовинисти, односно данас и има и нема навијаче као у неком су бојкоту али опет се виде на одређеним утакмицама, сељачина Мамић, на клупи увијек неке усташе и србомрзци, а Џо Шимунић је ставио тачку на И .... Ни према Будућности, Сарајеву и Жељезничару немам бог зна колико љепши став.

Елем, да и ја одвалим једно име у складу са већ започетим коментарима, да не буде да сам фулио тему скроз - Атлетик Билбао. Све заснива на играчима из сопственог града и регије - Баски, нема странце али показује и тако да може да се носи са највећима, играју повремено вансеријски фудбал. Желе играче који могу да схвате колико навијачим значи клуб, и који га такође истински воле.

Poslednja izmena:
FORZA INTER!!!

fc inter1769276798_small.jpg

Liverpool i Internazionale.
Za Liverpool od ranog djetinstva, sjećam se da je John Barnes igrao u L'poolu kada sam počeo navijati za njih, bio mi je najdraži igrač. Kako tada niije bilo neta niti ovoliko sportskih programa, utakmice sam gledao jako rijetko. Uglavnom VHS kazete sa snimljenim tekmama, ili sa najboljim golovima, najvećim igračima, osvajanjima naslova, povijesti kluba itd. Za Inter sam također počeo navijati kao dijete, negdje oko 1990., u vrijeme njemačkog tria Brehme-Matthaus-Klinsmann. Sjećam se da su demolirali Partizan u nekom euro kupu (ili UEFA, ili CWC) baš negdje u to vrijeme.

EDIT: @Marko BL Što se tiče regiona, navijam za "najomiljeniji" klub u svim djelovima ExYu; Dinamo Zagreb. Od ostalih regionalnih klubova, simpatičan mi je Zrinjski iz Mostara. Najomraženiji isto imam, al zadržati ću to za sebe :cool:

Poslednja izmena:
Milan i Arsenal.
Za Milan navijam već 9 godina. Te 2006. godine u prodaji je bio album sa sličicama povodom Svetskog Prvenstva 2006. godine u Nemačkoj. Na 1. sličici u 1. kesici koju sam kupio u okviru tog albuma, bio je Andrij Ševčenko, Ukrajinac. On je te godine nastupao za Milan.
Ja pojma nisam imao koji je to klub. Jedini klub za koji sam čuo u 5. godini života bila je Barselona i nijedan drugi klub nisam znao, osim tog. Nekako mi se svideo taj igrač, i onda sam se baš zainteresovao za njega. Gledao sam dosta utakmica na kojima je baš on nastupao. Od tada sam postao verni navijač AC Milana. U ovih poslednjih 3-4 godine činjenica je da se klub skoro raspao, jer već 2 sezone neće nastupati u međunarodnim takmičenjima poput Lige Šampiona odnosno Lige Evrope, ali ljubav prema tom klubu nikad neće prestati.
Za Arsenal navijam od skoro, i to mi je jedan od omiljenih klubova posle Milana. Iako nisu već 10 godina osvojili trofej, ja u njih i dalje verujem. Redovni su učesnici Lige Šampione, što posebno treba naglasiti. Čeka se neka legenda poput Anrija ili Bergkampa da donese titulu nama tobdžijama. Ako ne ove, nadam se da će se to desiti već sledeće sezone. :)

Liverpool i Internazionale.
Za Liverpool od ranog djetinstva, sjećam se da je John Barnes igrao u L'poolu kada sam počeo navijati za njih, bio mi je najdraži igrač. Kako tada niije bilo neta niti ovoliko sportskih programa, utakmice sam gledao jako rijetko. Uglavnom VHS kazete sa snimljenim tekmama, ili sa najboljim golovima, najvećim igračima, osvajanjima naslova, povijesti kluba itd. Za Inter sam također počeo navijati kao dijete, negdje oko 1990., u vrijeme njemačkog tria Brehme-Matthaus-Klinsmann. Sjećam se da su demolirali Partizan u nekom euro kupu (ili UEFA, ili CWC) baš negdje u to vrijeme.

:super:
INTER6.jpg

da li je to i Sporting Lisabon,River itd...

Може Спортинг и Ривер против Боке. :super:

svi osim bajerna

Вазда против Бајерна :ok:

Може!

Најомрженији клуб у региону ми је свакако загребачки Динамо. Клуб Туђманов миљеник и оличење некакве етнички чисте Хрватске и свих злочина, стадион много ружан и нефудбалски, навијачи шовинисти, односно данас и има и нема навијаче као у неком су бојкоту али опет се виде на одређеним утакмицама, сељачина Мамић, на клупи увијек неке усташе и србомрзци, а Џо Шимунић је ставио тачку на И .... Ни према Будућности немам бог зна колико љепши став.

:tick: Језгровито и тачно!

omiljeni klub posle Zvezde.

Звезда :heart:

Borussia Dortmund.

:super:

Ima ih dosta , ali najvise volim Atletiko Mineiro i Boku Juniors, takodje simpaisem Botafogo RJ, Flamengo, Boa iz Varzinje, Sport Recife, Salgeiro, Seara, Aldosivi, Cakarita Juniors, Argentinos Juniors, Kolo Kolo, Aukas, Delfin, Chiapas Jaguares, Sijetl Saunders.

Za mene su Juznoamerikanci zakon, mnogo simpaticniji od evropskih klubova , ali sto se tice Evrope simpatisem : Krasnodar, CSKA iz Moskve, Rostov , PAOK, Fiorentinu, Napoli, St Etjen, Nicu, Bordo, Verder iz Bremena, Ajntraht iz Frankfurta, Valensiju, Seltik, Hibernijan, Svonsi, Notingem Forest, Nots Kaunti, Milvol (Del Boj i Rodni ;) ) , eto odprilike to bi bilo to.

Back