Omiljeni film(ovi)

preostalo vreme (in time)

Intimefairuse.jpg

Године 2169. људи су генетски модификовани да престану да старе на свој 25. рођендан, када почиње једногодишње одбројавање на њиховој подлактици. Када достигне нулу, особа "истекне" и тренутно умире. Време је тако постало универзална валута, преношена директно између људи или похрањена у „временским капсулама“. Постоји неколико главних области које се називају временске зоне; Дејтон је најсиромашнији, производни „гето“ где људи ретко имају више од 24 сата на свом сату, док у Њу Гриничу људи имају довољно времена да у суштини буду бесмртни.

romanticni, zbog emocije ocigledno :lol:
ili volim da gledam neke glumce npr. John Malkovich, Jeremy Irons, Joaquin Phoenix, Gary Oldman, Ralph Fiennes, Gerard Butler, Matthew Goode, Michael Shannon, Hugh Grant, Colin Firth, Alan Rickman, Dirk Bogarde, James Stewart, Jake Gyllenhaal, Michael Fassbender, James Spader, Edward Norton

Poslednja izmena:
Meni, jedini kojeg trenutno mogu da se setim je Atonement. Jednom sam ga samo gledala i bas je ostavio utisak na mene.

Pogledajte prilog 979150
Nasao i odgledao. Hvala na preporuci. Dobro uradjena drama, prica je neuobicajena, a obrt jak. Nisam bas reagovao, ali sam na kraju bio iznenadjen. Prica je dobra.

Ako vam se ovo dopalo, ako vec niste, pogledajte 'The Notebook (2004)'

За прву поруку лагана тема :D

Fight Club, ретка ситуација где ми је филм бољи од књиге, тек да не причам о подели улога и глумцима који су изнели једну озбиљну причу коју сагледавам са више нивоа.

Omiljeni filmovi menjaju mi se kako odgledam nešto novo. Nekada sam obožavao LOTR filmove, sad su mi dosadni. Vreme gazi sve.

Trenutno volim neke božićne romantične filmove. Makar bili i totalni kliše i gluma ne tako dobra. Bitno je kakav osećaj to izaziva u meni.

Svi filmovi The princess Switch ali posebno prvi deo
the-princess-switch-t.jpg

Od juče i Frozen Ground
5366751a3b4c577f58bef34004c9c72b9a435276874d507391fa016f76de3437._RI_V_TTW_.jpg
Овај жанр некако лежи Кејџу. Гледао сам ово и веома је добар филм. Такође са њим ми се свидео 8 милиметара. Одличан филм. Има неку црту у себи за такве филмове.

Back