Omiljeni crtani ili animirani film

Stefana4u

Početnik
Poruka
48
Ne znam da li postoji slična tema, istražival sam malo ovde i nadjoh samo jednu iz 2006.

Jedan od lepših crtaća koji me vraća u detinjstvo je
The-Little-Mermaid-Movie-Poster-the-little-mermaid-18617517-1172-1790.jpg

A od animiranih filmova, definitivno Final fantasy the spirits within
Final-Fantasy-The-Spirits-WithinUMD.jpg

Final_Fantasy_The_Spirits_Within_4681_Medium.jpg

A vaši?

Joj evo već ovako otprve mogu da se setim gomile stvari..a de još da razmišljam..ne bi bilo kraja
Detinjstvo

Saber Rider and the Star Sheriffs
Saber_Rider_and_the_Star_Sheriffs.jpg

Vredno je pomenuti i Voltrona i Roboteka kao i Nindža kornjače te
Ribbon No Kishi
4403.jpg

Obožavala sam i
Las mil y una... Americas ( to i Saber rider su mi ultimativni crtaći iz detinjstva...magični):D
1069635833_525ecacf26_m.jpg

Rakuni o bože...to ne sme da se zaboravi
http://1.***************/_CXnEO71skxY/TQjbv8JTVJI/AAAAAAAAAYU/UG-MDDFkJ7M/s1600/raccoons.jpg

David gnom
tumblr_lw40p9KwkG1qazwkm.png

Sećam se i onog dugometražnog Čarli Brauna kog sam volela
Bon Voyage, Charlie Brown (and Don't Come Back!!) iz 1980
images

Od modernih...volim apsolutno sve Mijazakijeve crtaće ( posebice Spirited away, Howl's moving castle i Totora).
Svideo mi se Up
2e4663ce985b.jpg

110203-b-peurs-du-noir.jpg

220px-Mary_and_max_poster.jpg

Jedan je vitez Koja...

I Vuk Vucko na rts pre skole :D

Od novijih Up, Razbijac Ralf je dobar..Finding Nemo..Iluizionista mi je fejvorit, Volim Rio and Rango(koji pride ima najjac soundtrack od svih animiranih)..Meri i Max..dobar je mnogo i Monsters iz 2001.
Iz detinjstva :NinDza Kornjace, pa onda Fred Kremenko, Digimoni, Muminovci(ili kako god, bas sam bio mali), neki dinosaurusi-nmg da se setim naziva...diznijevi se podrazumevaju...pa onda eksnn men(action man), zatim Ajvanho, Iks Men crtana serija sve sinhronizovano...tom i dzeri(evergrin) , Yu Gi Oh..dosta njih i ne mogu da se setim, kad mi dodju na pamet, dodacu.

Back