niko se nije setio da povede raspravu o tome koja je omiljena poza zenama!jeste da ja to individualna stvar ali da barem cujemo neko misljenje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj d se sekiras...ako te ne proglase droljom proglasice te licemerom..kao mene malo pre....Znaci apsolutno niko ne veruje da ono sto kazes zaista i mislis nego se iza toga uvek krije "nesto" ...prema tome kako god okrenes ne valja..latica:Eto i sad ja kazem i odma me proglase droljomNe moz zena da uziva u seksu i da prica o njemu. Ju daleko bilo
Al bas u inat svim Balkancima: kad sam gore, stojeci, otpozadi![]()
Postoje TEME i TEME o tomePsihologue:RASPRAVA bila davno,postoji tema o tome....
Psihologue:Samantha ti se više zezaš nego....
Znam..lopov se lopova plasi..... :shock:latica:Pa znas sreco ono: lopov uvek misli da svi kradu![]()
Kad_LupimLupim:Jes probala i ono sa lustera?
DjuraMornar:Nemoj d se sekiras...ako te ne proglase droljom proglasice te licemerom..kao mene malo pre....Znaci apsolutno niko ne veruje da ono sto kazes zaista i mislis nego se iza toga uvek krije "nesto" ...prema tome kako god okrenes ne valja..
Samantha Jouns:Bila je TEMA!!!
ja volim od gore, od dole, sa strane, od pozadi, napred, nazad, dijagonalno,...uspravno, 69,98,44, i 16 pozu, u zaletu, iz zaleta, na sljivi, i na javi i na njivi.....
Spock:Omiljena poza je sa omiljenim mushkarcem! Jao shto je to lepo!
latica:Eto i sad ja kazem i odma me proglase droljomNe moz zena da uziva u seksu i da prica o njemu. Ju daleko bilo
Al bas u inat svim Balkancima: kad sam gore, stojeci, otpozadi![]()