Titus. Ističe se Banovan Poruka 2.276 20.04.2008. u 20:52 - Omar Bin Laden - "Napravili su kopiju mog oca" #26 Победоносцев: Ma to je mentalna bolest, ta opsednutost skrivenim znacenjem i Bog te pita kakvim tajnama - koje niko ne zna osim sto hiljada paranoika na internetu. Kliknite za proširenje... Ma da bre, imas CNN i sve ti lepo...
Победоносцев: Ma to je mentalna bolest, ta opsednutost skrivenim znacenjem i Bog te pita kakvim tajnama - koje niko ne zna osim sto hiljada paranoika na internetu. Kliknite za proširenje... Ma da bre, imas CNN i sve ti lepo...
Победоносцев Stara legenda Poruka 85.584 20.04.2008. u 20:55 - Omar Bin Laden - "Napravili su kopiju mog oca" #27 Ma jok, nego imam tebe pa ces ti da mi natenane objasnis i za trilateralu i za bilderberg grupu i za templare. Pali bre, i leci se.
Ma jok, nego imam tebe pa ces ti da mi natenane objasnis i za trilateralu i za bilderberg grupu i za templare. Pali bre, i leci se.
Titus. Ističe se Banovan Poruka 2.276 20.04.2008. u 20:56 - Omar Bin Laden - "Napravili su kopiju mog oca" #28 Ja mozda i mogu da se izlecim, ali ti tesko. Protiv takve bolesti nema leka.
? - - - - - - - Iskusan Banovan Poruka 5.797 20.04.2008. u 21:30 - Omar Bin Laden - "Napravili su kopiju mog oca" #29 Titus.: ...proleteli kroz PENTAGON uz logisticku podrsku Alaha.... Kliknite za proširenje...