omanjivanJe

jebbi ga Đole...to je moj prozni stil

- - - - - - - - - -

čiji li siti klon da mi je znati...
tako sam ja jednom bio neodoljiva i da viš kad mi se napunio pepe za dva minuta...:per:

pa pričaj jebbo ga ti

ti si i dan danas neodoljiva :per:

bolje ti je kad svrsi ranije nego kad ne svrsi,e pa ti si neka neiskusna :neutral:
nauci je ;)
Pa naravno...onda ima sanse za popravni i da se dokaze...ce da ide na popravni 3-4 puta:)

kod nekih bi ladno 3,4 5 puta pao na popravni :per:

Шта ту има.
Ако мора да ми дува, онда је оманула.
Или сам обезглављен од опијата, тако да може и међедица да ми се потури.

Da dodam i zasicenost postojecim, onim sto je stalno na raspolaganju. To nisam doziveo, ali kazu da je i to jedan od faktora, ta jednolicnost koja vremenom postane odbojna.
Не знам за то, ал може да буде неискусан а заљубљен и онда добије псих. блокаду.
И то може да буде једном или да траје 20 мин у вр' главе.

Salu na stranu...ako muskarac zna kako i sta sa zenom nemoze da omane...ostalo su trenutacne okolnosti koje se zadese...umor,stres, droga, alkohol...pa sto neko rece covek se prejede pa nemoze da mrdne...:))

Omašaj:
-previše alkohola
-stres...

Nebitno.
Opasno je ako se to muškarcu usadi u glavu,
kao strah od ponovnog promašaja,
što može dovesti do privremene ili duže impotencije.

I da malo razvedrim temu:
Kupio ganci cigare na kojima piše:
"Pušenje može da izazove impotenciju"
Pita ganci prodavca šta je to i ovaj mu objasni.
Ganci vraća i kaže:
"A neću ove, daj mi one za rak"

Salu na stranu...ako muskarac zna kako i sta sa zenom nemoze da omane...ostalo su trenutacne okolnosti koje se zadese...umor,stres, droga, alkohol...pa sto neko rece covek se prejede pa nemoze da mrdne...:))

ne moze da mrdne, ba dobro ne moze akrobacija al zato je zena tu, znaci nije do muskarca vec uvek do zene :mrgreen:

Back