omanjivanJe

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
na predlog jedne jelda forumerke reših da i ovde otvorim identičnu temu kao tamo na muškadiji što sam otvorio...misim kad malo bolje razmislim i u pravu je...više vas se ovde smuca nego tamo :per:

znam da tema neće uspe jer smo ovde svi jelda vrli jebbači, al dobro, možda i napiše neko nešto...
znači...jel si omanuo nekad u krevetu i kako je "srećnica" reagovala ?
i da...nemoj mi se tu vadiš na one priče bila je neinspirativna, daska u krevetu, nezanimljiva, pasivna i te stvari

edit...mogu i forumaljke da pišu svoja iskustva, nije problem

Poslednja izmena:
Stvarno se to nije desavalo. Oseti se kada neko nije raspolozen i ne navaljujes. A kada si raspolozen, sta moze da te spreci? :)

Ja sam omanula :lol: Doticni je obozavao moje ponasanje kada cugnem. I dolivao mi, i dolivao,... Medjutim, preteralo se. I vise nisam bila za akciju nego lavor.

na predlog jedne jelda forumerke reših da i ovde otvorim identičnu temu kao tamo na muškadiji što sam otvorio...misim kad malo bolje razmislim i u pravu je...više vas se ovde smuca nego tamo :per:

znam da tema neće uspe jer smo ovde svi jelda vrli jebbači, al dobro, možda i napiše neko nešto...
i da...nemoj mi se tu vadiš na one priče bila je neinspirativna, daska u krevetu, nezanimljiva, pasivna i te stvari

omanuo ? bez iskupljivanja iste veceri ili...?
pa jeste al se brzo dalo resiti
a uticalo je da pomislim da je problem u meni, ko i uvek, jel...

omanuo ? bez iskupljivanja iste veceri ili...?
pa jeste al se brzo dalo resiti
a uticalo je da pomislim da je problem u meni, ko i uvek, jel...
pojasni ovo...šta...jel popio viagru, jel si mu odigrala trbušni ples da bi mu se digo ? šta ?
lepo je kad si spremna da krivicu prebaciš na sebe...to jelda daje volju da se potrudiš oko njega

pojasni ovo...šta...jel popio viagru, jel si mu odigrala trbušni ples da bi mu se digo ? šta ?
lepo je kad si spremna da krivicu prebaciš na sebe...to jelda daje volju da se potrudiš oko njega

kako kako, lepo
malo odmor i nastavis dalje kako si i zamislio

kod mene krivica znaci povlacenje
al nije to do zena koliko ja kapiram

Mene kopka ko je doticna forumasica koja radi ovakvu vrstu istrazivanja. Mozda bi mogli da razmenimo neke informacije, da pogledamo podatke kojima raspolazemo, da analiziramo, sublimiramo... i sve... :rumenka: :lol:

Stvarno se to nije desavalo. Oseti se kada neko nije raspolozen i ne navaljujes. A kada si raspolozen, sta moze da te spreci? :)

Ja sam omanula :lol: Doticni je obozavao moje ponasanje kada cugnem. I dolivao mi, i dolivao,... Medjutim, preteralo se. I vise nisam bila za akciju nego lavor.

pa slušaj misim...i moja skromna iskustva idu u prilog onoj izreci "što ti trezan misli pijan ti kaže"...u našem slučaju što ti trezna misli pijana ti pokaže :per: :zaljubljena:

Ja redovno omanem :sad2:

Ja nisam imala iskustva sa omanjivanjem...ni muskim ni zenskim. Sto ne znaci da necu imati, pa cu da dodjem da se dopisem. :lol:
A da se nadovezem na prijeteljevu temu, koji su sve razlozi zbog kojih se desi da se omane?
Muskarci, krenite sa izlaganjima...

Back