Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj...imaćete decu pa ćete videti da i nisu u toj meri izmišljotine
niko ne osporava dječiju inteligenciju,naprotiv...
takođe ,imaju daleko bolju memoriju od odraslih...ako si rekao nešto davno i zaboravio...znaj, oni to nisu zaboravili....
ali da je ivo andrić pisao o jeleni...da zna neko dijete od šest godina...malo mi čudno,jer za to ni mnogi odrasli nisu čuli ...![]()
Pa upravo o tome se i radi .... neki roditelji jako puno rade sa svojom decom, a neki lupetaju, pa kad im deca izvale tako nešto, onda se pitaju odakle im to....
A Ivo Andrić je opšta kultura ....
jeste opšta kultura,ali baš sa šest godina....?![]()
Setila sam se jedne devojchice kojoj je uginula patkica, pa smo ishli da je sahranimo uz sva objashnjenja shta je smrt. Kad smo sve obavila ona je meni objasnila da che sad patkica da zzivi jer je " SA HRANOM".
![]()
Nedostaju mi tvoji postovi :*Ja sam recimo svoje dete ubedila da se ljubavni problemi reshavaju palachinkama, i to je jako nezgodno, onda godinama morate da pechete palachinke i kad vam nije do toga.
Nedostaju mi tvoji postovi :*
To je zbog ovaca.mogu djeca da lupe svašta,ali u ovim primjerima mi nekako škripi...
nedavno je sin moje koleginice rekao,kad je pošao u školu,posle raspusta,da je zaboravio šta je srpski,a šta matematika...![]()