Olivera Kovačević neobaveštena

kakav crni kalibar i obrazovanje,pa ta je retko nekvalitetan novinar.konstantno se blamira u svojim emisijama,koje uzgred vise podsecaju na neki talk show nego na ozbiljne emisije :neutral:

a sto se tice ovog drugog...politicka korektnost na delu.iskreno ni meni nije jasno zasto ne smes nekoga da zoves onako kako on sam sebe zove al dobro :)

kakav crni kalibar i obrazovanje,pa ta je retko nekvalitetan novinar.konstantno se blamira u svojim emisijama,koje uzgred vise podsecaju na neki talk show nego na ozbiljne emisije :neutral:

a sto se tice ovog drugog...politicka korektnost na delu.iskreno ni meni nije jasno zasto ne smes nekoga da zoves onako kako on sam sebe zove al dobro :)

Trebali su da joj kazu-a ko je dao pravo tvojoj majci da te zove olivera :mrgreen:

Izuzetno sam srećan što se slažemo :D

Svi su oni :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:,a tek Bećkovićka:dash::dash::dash:.
Kao prvo postavljaju već pripremljena pitanja(neko drugi ih sastavlja).
Kao drugo ne slušaju pažljivo odgovore.
Kao treće treba da dođu na jednu profesionalnu obuku kod najboljeg.....:super:

A najbolji je?

Zenska pokusava da u jednom imitira dve nase novinarke, ali joj sslabo ide, samo nikako da skapira.

Koje dve???

Kako je moguce da novinarka takvog kalibra i obrazovanja, u politickoj emisiji daje primedbu gostu da vise kosovske Albance ne zove siptarima.Pa ljudi moji oni sami sebe tako zovu.Ko je samo jedan put bio u Crnoj Gori /Monte Negro/ i gledao TV video bo da logo TV Albanije TV A nego TV Sci /Scipnija/. Takvi propusti su nedopustivi. Isto je i sa Ciganima odn.Romima.

То је помало чудно. Интересантно је да термин "Шиптар" (изворно: Шћип'тар) није погрдан, већ се ради о аутентичном имену албанског народа, прилагођеном српском изговору. Ствар је у томе што реч одвратно звучи и изазива груб и одвратан одзвук када се изговара, док реч Албанац (или Арбанас) звучи благо и племенито, па се зато доживљава као нешто погрдно. Као у оној представи Аудиције, где Миљенко Ћутук не подноси када га неко ословљава по презимену.

Албанци/Шиптари нису једини народ које називамо њима страним именом. Грке зовемо Грцима, иако су Јелини; Немце Немцима, иако су Дојчи; Цинцаре Цинцарима, иако су Армани и сл. Једино што смо Мађаре/Маџаре престали да зовемо Угрима, и њихов домаћи назив увели у свој језик... а што су и они учинили са Србима, јер су нас пре тога звали Рацима (по Рашкој, Расцији).

Kako je moguce da novinarka takvog kalibra i obrazovanja, u politickoj emisiji daje primedbu gostu da vise kosovske Albance ne zove siptarima.Pa ljudi moji oni sami sebe tako zovu.Ko je samo jedan put bio u Crnoj Gori /Monte Negro/ i gledao TV video bo da logo TV Albanije TV A nego TV Sci /Scipnija/. Takvi propusti su nedopustivi. Isto je i sa Ciganima odn.Romima.

Ja se sećam, gledao sam jedanput njenu emisiju da možda ne... i bio onaj tip iz Obraza, mislim da se Mladenović preziva... i uglavnom ja mislim da nisu bili na televiziji, mislim da bi joj on odalamio šamarčinu koliko voli da provocira ljude. :thumbdown:

Ja se sećam, gledao sam jedanput njenu emisiju da možda ne... i bio onaj tip iz Obraza, mislim da se Mladenović preziva... i uglavnom ja mislim da nisu bili na televiziji, mislim da bi joj on odalamio šamarčinu koliko voli da provocira ljude. :thumbdown:

Novinar i treba da provocira a gost je sam kriv ako je došao pa ispao glup.
Samo ja ne kapiram kako ona može nekoga da izludi kad ni sama često nije pripremljena kako treba. Treba stvarno da budeš specijalan pa da te ona prevesla u emisiji.

Предраг Сарапа, Владан Алимпијевић, Југослав Ћосић, Татјана Видојевић и Наташа Миљковић по мом мишљењу најгори новинари и водитељи. :thumbdown:

Haha, kakvo nabrajanje... Ti ljudi veze nemaju jedan s drugim, možda tebi imaju, ali bezveze ti je lista... Ćosić je OK, iako često suviše neprijatan prema gostima...

Inače, Oliveru Kovačević sam pratio i dok je vodila Klopku na BK. Ni tada mi se nije sviđala.
Prvo što je izuzetno tendenciozna, a to jedan novinar sebi ne sme da dopusti.
Drugo, vrlo često je slabo informisana o temi. Pitanja koja postavlja nisu ona prava koja bi iz gosta izvukla nešto vredno pažnje.
Ona misli da time što se hinjski smeši u lice gostu postiže neku poentu, a ne postiže.

Ona nikada nije zaslužila profil koji poseduje...

:ok::ok: Sve stoji. Budala... Ali je preko kreveta došla tu, a znaš da je to kod nas važan kvalitet.

Oliveri Kovacevic sam pre jedno 17 godina spasio zivot u Rusiji . Hmmm , mozda nisam trebao . ko zna .

Trebao si, jer je to humano i korektno. E sad, što se Glavati Pijanić se više okoristio od tebe, to je drugo :rotf:

To da. Trebalo bi da barata sa činjenicama a ne da bude bezobrazna fore radi. Nažalost ne gledam emisiju pa ne mogu da komentarišem.

Doboljno je pogledati po 3 min od svake i sve će ti biti jasno.

Back