oliver ivanovic

pazi, ja pamtim i kad je politika bila da ako Albanci hoće svoje programe u školama i fakultetima, neka naprave vlastite
pamtim da je politika bila i autonomija koju garantuje Ustav Republike Srbije
pa široka autonomija
pa više od autonomije manje od nezavisnosti
pa Hong Kong, Foklandi...
može sve, osim stolice u UN-u...
i to sve u zadnjih 10 godina
plan? nema plana!

Политика је да се не допусти стварање Републике НАТО.

И ови свашта измишљају због чега Космет треба да постане држава.

Имаш ли ти неку критику за међународну заједницу?

Политика је да се не допусти стварање Републике НАТО.

И ови свашта измишљају због чега Космет треба да постане држава.

Имаш ли ти неку критику за међународну заједницу?

pre svega kritikujem one koji žive na ovom prostoru, da su i jedni i drugi normalni, međunarodna zajednica može samo da gleda...

Моја једина критика што се ми не можемо око ничега сложити. Да првом партија добро прође, а онда и држава може да процвета.

ja ne znam da li on ima podrsku albanaca, ali samo sam rekao da kao covek je sasvim OK. znam da je bio vise puta na mitrovackoj TV gde je propagirao srpsku stvar i razloge ostanka kosova u sastavu srbije. i nikada nije trazio specijalno obezbedjenje kada je dolazio ili se vracao na severni deo. mislim da sam srbin sigurno bih uvek dao svoj glas takvoj osobi, a ne nekima koji iz BG propagiraju odbranu kosova do poslednja kapi [tudje] krvi.
Ja mislim da se ti zalažeš za one koji ipak navrću vodu na tvoju vodenicu, i koji misle ono što govore kosovske patriJote koji bi branili nezavisno Kosovo do poslednje kapi (tudje) krvi.

Ja mislim da se ti zalažeš za one koji ipak navrću vodu na tvoju vodenicu, i koji misle ono što govore kosovske patriJote koji bi branili nezavisno Kosovo do poslednje kapi (tudje) krvi.

ti si zaista interesantan, narocito kada mislis
ovde nije rec o nikakvoj vodenici vec o totalno pogresnoj politici vaseg premijera

uh za tu sumu bih glasao i za grobara bre....
ps. kao da to nisam i do sada radio:lol::lol::lol: i to za dzabe:cry::cry:

Lozis,lozis Ademe...ali ti bas nesto i ne ide od ruke!:lol::lol::lol:
Znate vi dobro da se ceka pobeda Tadica kako bi mogli da proglasite nezavisnost bez "reakcije" od strane Srbije.
Zato su siptari prolomgirali jednostrano proglasenje nezavisnosti sa 10.decembra,na 6.februar!!!A danas EU najavljuje kako ce se 7.februara potpisati sporazum sa Srbijom po kojem ce se ukinuti vize ...ZNACI SVE POSLE IZBORA!!!Ali....malo ste se presli u racunici...:lol::lol::lol:

Lozis,lozis Ademe...ali ti bas nesto i ne ide od ruke!:lol::lol::lol:
Znate vi dobro da se ceka pobeda Tadica kako bi mogli da proglasite nezavisnost bez "reakcije" od strane Srbije.
Zato su siptari prolomgirali jednostrano proglasenje nezavisnosti sa 10.decembra,na 6.februar!!!A danas EU najavljuje kako ce se 7.februara potpisati sporazum sa Srbijom po kojem ce se ukinuti vize ...ZNACI SVE POSLE IZBORA!!!Ali....malo ste se presli u racunici...:lol::lol::lol:

ponekad me iznenadite.... znate i shvatiti poruku, mislim delimicno, jer ipak ako nikolic pobedi ne moramo traziti nezavisnost, dace nam je evropa oberucke, i to veoma brzo i bez sumnji da li cine ispravnu stvar ili ne:lol::lol::lol:

ti si zaista interesantan, narocito kada mislis
ovde nije rec o nikakvoj vodenici vec o totalno pogresnoj politici vaseg premijera
Ma nemoj, pogrešna odluka, jer ne udovoljava zahtevima separatista, vi bi ste radije nakog iz Srbije ko bi vas priznao, ali jbga, takav jedva može da skupi 5% glasača, i ne može ni sebi da pomogne, a kamo li da vama pomogne.

desetak godina pre "svrgnuca" slobe albanci nisu isli u skole, ono isli su, ali umesto po skolama to su bile kuce albanca u kojima se odvijala nastava, tako da to sto kazes ne pije vodu. medjutim ne zameram za "poznavanje" sitnih detalja razvojnog puta milosevica, ipak su za vas pustane samo izabrane vesti koje i nemaju bas nekih dodirnih tacaka sa stvarnoscu an kosovu

Sto lazes?? Ja sam isao u dve osnovne skole u Pristini? Isli smo u istu skolu i mi i Albanci ali smo bili podeljeni zbog tog sto su oni ucili na albanskom a mi srpskom. Albanaca je mozda cak bilo vise nego nas Srba. Kako ti sad meni mozes reci da albanci nisu smeli ici ili nisu isli? A tako su isli i na univerzitete i srednje skole! Potom kako mozes ocekivati da ti druge stvari verujem kada ovo lazes? A oni koji nisu isli (kao ti) do 2000 grada videli nisu ili su ziveli po onim selima koje je "OVK" okupirala.

Usput skole su se zvale Djura Jaksic i Branko Radicevic.

ponekad me iznenadite.... znate i shvatiti poruku, mislim delimicno, jer ipak ako nikolic pobedi ne moramo traziti nezavisnost, dace nam je evropa oberucke, i to veoma brzo i bez sumnji da li cine ispravnu stvar ili ne:lol::lol::lol:

Извини Адеме, али ти не познаш Европу, Европа је латинска , а Латини су старе варалице, тешко је знати шта они мисле, и према томе се владати.

Извини Адеме, али ти не познаш Европу, Европа је латинска , а Латини су старе варалице, тешко је знати шта они мисле, и према томе се владати.

recimo da si u pravu, ali ja se i ne trudim da saznam sta misle, vazno je kako deluju, i da li to rade u moju [nasu] korist ili ne. za sada je sve OK.

KninGrad
Sto lazes?? Ja sam isao u dve osnovne skole u Pristini?

imas deset postova, ne znam ni ko si ni "sta" si ni kaki si, ali pre nego ti odgovorim recimi u kom periodu si isao u skolu, zajedno sa albancima

recimo da si u pravu, ali ja se i ne trudim da saznam sta misle, vazno je kako deluju, i da li to rade u moju [nasu] korist ili ne. za sada je sve OK.

imas deset postova, ne znam ni ko si ni "sta" si ni kaki si, ali pre nego ti odgovorim recimi u kom periodu si isao u skolu, zajedno sa albancima

ademe_ks......nikako da te nadjem, krijes se.....da li si potvrdio sta znaci ndarja kod albanaca koji trve politiku, a ne u pesmi koja je samo maska i to veoma lepa...:razz::razz::razz:8-)8-)

kada cete da proslavite ndarju u centry beograda......hocu to da gledam!!!!sve ste pozaposljavali preko veze , zato i imate strucnjake dobre.....hahahahahahahahahahaha
pasja milet..................

U skole sam isao u periodu od 96 do 99 (na dan bombardovanja sam prestao ici).

A sad evo i detalja....u Djuri Jaksicu smo se smenjivali to jest jedne nedelje bi isle pre podne a albanci posle podne pa sledece nedelje obrnuto.
U Branku Radicevicu smo isli zajedno ali je skola bila podeljena na dva dela.

I da napomenem da su to skole u Pristini. Jura Jaksic je bila blizu Bore i Ramiza a Brano Radicevic kod DIF fakulteta.

I kakve veze ima to smo ja imam 10 postova??

:)

U skole sam isao u periodu od 96 do 99 (na dan bombardovanja sam prestao ici).

A sad evo i detalja....u Djuri Jaksicu smo se smenjivali to jest jedne nedelje bi isle pre podne a albanci posle podne pa sledece nedelje obrnuto.
U Branku Radicevicu smo isli zajedno ali je skola bila podeljena na dva dela.

I da napomenem da su to skole u Pristini. Jura Jaksic je bila blizu Bore i Ramiza a Brano Radicevic kod DIF fakulteta.

I kakve veze ima to smo ja imam 10 postova??

:)

sto se tice broja postova, mislio sam ne znam te, da li da ti odgovorim ili ne. sa nekim bolidima se ne isplati gubiti vreme. inace u vezi PR. raspitat cu se pa cu reci da li je to tacno. nisi naglasio, ali verovatno je u pitanju osnovna skola.

Sto lazes?? Ja sam isao u dve osnovne skole u Pristini? Isli smo u istu skolu i mi i Albanci ali smo bili podeljeni zbog tog sto su oni ucili na albanskom a mi srpskom. Albanaca je mozda cak bilo vise nego nas Srba. Kako ti sad meni mozes reci da albanci nisu smeli ici ili nisu isli? A tako su isli i na univerzitete i srednje skole! Potom kako mozes ocekivati da ti druge stvari verujem kada ovo lazes? A oni koji nisu isli (kao ti) do 2000 grada videli nisu ili su ziveli po onim selima koje je "OVK" okupirala.

Usput skole su se zvale Djura Jaksic i Branko Radicevic.

:) vec je naglaseno

Back