Oliver Antić ponovo jaše

Vidim da je koleginica opredeljena ideološkoj struji Lilić & C.O. Nemojte da se pržite ljudi, na Pravnom je uvek tako....

Uzgred.... 021 Info.... šta to beše??? Ah, da, Vidovdan, ali autonomaški..... S tim što je Vidovdan zabranjen kao izvor a ovo goovno se pušta bez problema.

nemam pojma šta je, meni iskošilo na fejsu... ali vidio sam da su i drugi mediji objavili...

Nego. šta je sa Stevanom Lilićem, je li živ on?

Sima brani Antića
U principu, ne znam što daje izjave za javnost Sima, malo je bezveze ako je samo zbog prijave da je bilo svedoka i da je preneto.

Dekan: Oliver Antić nije pretio

Dekan Pravnog fakulteta profesor Sima Avramović demantuje navode iz krivične prijave protiv Olivera Antića.

"U tekstu „Studentkinja tužila Antića“ naveden je deo iz tužbe studentkinje K. P. da je profesor Antić pred dekanom Avramovićem rekao za nju da je „beznačajna, s obzirom na to kakvu on političku poziciju zauzima i da njena reč ne znači ništa u odnosu na njegovu“. Budući da je pomenuta tvrdnja najdrastičnija neistina i pošto način na koji je izneta ozbiljno narušava ugled i integritet profesora, pa i samog fakulteta, ne može se prećutati činjenica da rečenica koja se navodi kao ključna nikada nije izgovorena, niti je pred dekanom Antić izgovorio bilo šta slično" saopštio je Avramović.

Sima brani Antića
U principu, ne znam što daje izjave za javnost Sima, malo je bezveze ako je samo zbog prijave da je bilo svedoka i da je preneto.

A pazi pa genijalca Simu za sta se on uhvatio, za potpuno nebitnu stvar, koji spin jbte :dash: Ovi profesori prava gori od lekara sto se tice zastite olosa u svojim redovima.:roll:

- - - - - - - - - -

Vidim da je koleginica opredeljena ideološkoj struji Lilić & C.O. Nemojte da se pržite ljudi, na Pravnom je uvek tako....

Uzgred.... 021 Info.... šta to beše??? Ah, da, Vidovdan, ali autonomaški..... S tim što je Vidovdan zabranjen kao izvor a ovo goovno se pušta bez problema.

Tako je, u pravu si, i uopste to ne govoris zato da bi zastitio bagru iz Predsednistva, Antic je poznat kao jako dobar profesor, i normalna osoba koja se ne izivljava nad studentima.:lol:

Meni je ovo sve sumnjivo, ipak je čovek Član Krunskog Saveta NJKV Aleksandra II. Nije to mala stvar. Ovo je bre udarac na našu svetinju. Ko takne Acu direkno udara na Srpstvo!

Smrdi mi na zaveru protiv narodne dinastije :hahaha:

Poslednja izmena:

Back