Olimpijske igre Tokio 2021

Sramota? A sta je onda ono sto je Fed uradio na RG? Povukao se sa jednog GS da bi se "pripremio" za drugi. Zar to nije najzesce ponizavanje tog turnira i tenisa u cjelini?
Nije ni slično. Ovde je živ i zdrav igrač oladio partnerku u dublu, i ugasio joj priliku da osvoji medalju.

Da ponovim, ovde se igra za svoju zemlju, ne za pare.

Što se tiče GS turnira, tu svi manje više taktiziraju i ne znam šta se toliko čudiš?

PS. Pazi kad ne mogu da verujem da ovaj njegov postupak braniš??? Čoveče, gde ti je rezon?

Nije ni slično. Ovde je živ i zdrav igrač oladio partnerku u dublu, i ugasio joj priliku da osvoji medalju.

Da ponovim, ovde se igra za svoju zemlju, ne za pare.

Što se tiče GS turnira, tu svi manje više taktiziraju i ne znam šta se toliko čudiš?
Da nije Novaka, Nina ne bi ni bila u prilici da igra za medalju.
Nebitno za koga se igra, ako je covjek iscrpljen ili povrijedjen, ima pravo da se povuce.

Tvoj Feki se potpuno zdrav, nakon pobjede u trecem kolu RG, povukao da bi se "pripremao za travu". Postenije je da nije ni dolazio u Pariz. Nego je vidio da ga u 1/4 finalu ceka Djokovic, pa odlucio da ne kvari i onako los medjusobni skor.

Nisu svi. Tu je revolucionario. A i Gold Roger se ne tako davno oglašavao.

Lično bih se baš ružno osjećao ne pišući mjesecima na forumu i čekajući da Nole izgubi neki meč. To je nekako ... čudno.
pazi, nđ je duže vreme toliko dominantan da je opasno smorio i sasvim je logično da se pojavim ovde kad gubi... malo i mi da napišemo koju umesto svakodnevnog podaničkog klanjanja lažnom bogu

Back