kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.426
U balkanskim medijima pise da smo igrali neki vaterpolo sa hrvatima i da smo izgubili.... kako samo izmisljaju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene zabole *****, samo se trudim da budem realan. A ti si ostrašćen do maksimuma.Tebi je sada postala najznačajnija, nema sumnje.
Da te zabole, ne bi se pojavljivao ovde samo kada Novak izgubi i veselio se kao da je Nova godina.Mene zabole *****, samo se trudim da budem realan. A ti si ostrašćen do maksimuma.
Moram malo da vam unesem dinamiku. Svi ostali hejteri otišli sa forumaDa te zabole, ne bi se pojavljivao ovde samo kada Novak izgubi i veselio se kao da je Nova godina.
Ali u neku ruku te i razumem.
Otišli ste svi kada vam je srušio snove, ali si se ti jedini povampirio.Moram malo da vam unesem dinamiku. Svi ostali hejteri otišli sa foruma![]()
Nisu svi. Tu je revolucionario. A i Gold Roger se ne tako davno oglašavao.Moram malo da vam unesem dinamiku. Svi ostali hejteri otišli sa foruma![]()
E vidiš tu si se zeznuo, ja ne živim za tenis, nego vi. Usput ponešto ispratim, i onda dođem da vam prodrmam kavez. Kakve crne snove, imaš li ti život?Otišli ste svi kada vam je srušio snove, ali si se ti jedini povampirio.
Naravno, ko šiša Ninu, veliki šampion se "povredio". Velika sramota.Zao mi je one sa kojom je trebao da igra za/ dobio je jos jednu osobu koja ne zeli ni da ga vidi cini mi se.
Ne znam da se ovo nekada desavalo / ono da slave zauvek na poklon su dobiliveliko je to.
Bio sam jednom i kad je pobedio, samo ste to svi zaboravili.Nisu svi. Tu je revolucionario. A i Gold Roger se ne tako davno oglašavao.
Lično bih se baš ružno osjećao ne pišući mjesecima na forumu i čekajući da Nole izgubi neki meč. To je nekako ... čudno.
Sramota? A sta je onda ono sto je Fed uradio na RG? Povukao se sa jednog GS da bi se "pripremio" za drugi. Zar to nije najzesce ponizavanje tog turnira i tenisa u cjelini?Naravno, ko šiša Ninu, veliki šampion se "povredio". Velika sramota.
Nije ni slično. Ovde je živ i zdrav igrač oladio partnerku u dublu, i ugasio joj priliku da osvoji medalju.Sramota? A sta je onda ono sto je Fed uradio na RG? Povukao se sa jednog GS da bi se "pripremio" za drugi. Zar to nije najzesce ponizavanje tog turnira i tenisa u cjelini?
Da nije Novaka, Nina ne bi ni bila u prilici da igra za medalju.Nije ni slično. Ovde je živ i zdrav igrač oladio partnerku u dublu, i ugasio joj priliku da osvoji medalju.
Da ponovim, ovde se igra za svoju zemlju, ne za pare.
Što se tiče GS turnira, tu svi manje više taktiziraju i ne znam šta se toliko čudiš?
Mnogo mnogo mnogo mi je krivo zbog njeNaravno, ko šiša Ninu, veliki šampion se "povredio". Velika sramota.
pazi, nđ je duže vreme toliko dominantan da je opasno smorio i sasvim je logično da se pojavim ovde kad gubi... malo i mi da napišemo koju umesto svakodnevnog podaničkog klanjanja lažnom boguNisu svi. Tu je revolucionario. A i Gold Roger se ne tako davno oglašavao.
Lično bih se baš ružno osjećao ne pišući mjesecima na forumu i čekajući da Nole izgubi neki meč. To je nekako ... čudno.
nijeSramota? A sta je onda ono sto je Fed uradio na RG? Povukao se sa jednog GS da bi se "pripremio" za drugi. Zar to nije najzesce ponizavanje tog turnira i tenisa u cjelini?
Naravno da ga Nina iz poštovanja nikad neće kritikovati, ali stvarno se užasno poneo. I još gore, mnogi navijači ga podržavaju u tome...Oglasili se Nina i Novak.
https://www.rts.rs/page/sport/ci/st...tojanovic-novak-djokovic-olimpijske-igre.html