Olimpijske igre 2016

Koliko ce medalja Srbija osvojiti na Olimpijadi 2016?

• Nijednu

glasova: 8 26,7%
  • 1-2

glasova: 6 20,0%
  • 3-4

glasova: 8 26,7%
  • 5-7

glasova: 5 16,7%
  • 8-10

glasova: 1 3,3%
  • Više od 10

glasova: 2 6,7%

• Ukupno glasova
    30
  • Anketa je zatvorena .
Za razliku od nekih ranijih igara, ove su za nas bile sasvim solidne, da je bilo malo srece i volje palo bi jos bar dve-tri medalje (Novak, strelci, jos neko od kajakasa, Milica Mandic), ali i ovako je dobro ispalo kako je bilo krenulo na pocetku.

Prodje Olimpijada pa da je malo prokomentrisem:

Ovo je jedna od sada NAJSLABIJIH Olimpijada koje sam gledao.....Premalo olimpijskih i svetskih rekorda...Da li je svet dosao do limita svojih fizickih mogucnosti i sada krece obrnut proces?

Premalo je i velikih sampiona....Samo Felp (belac) i Bolt (crnac)...Oni su toliko bolji od ostalih da je to malo sumnjivo.....Ako su cisti, mozda bi njihovom spermom trebalo namazati par hiljada zena dobrovoljaca kako bi se genetski popravila genetski posrnula ljudska vrsta? Pitam se ne bez razloga koliko je fizickom opustanju planete doprineo - internet (ljudi sede na netu umesto da se bave fizickim aktivnostima)?
I kako bas belac da bude prvak u plivanju, a crnac u trcanju? Ima u tome kap rasizma, zar ne?

Lep uspeh, iznad najoptimistickijih ovekivanja su napravili nasi sportisti, a Hrvati - jos veci! Da smo ostali zajedno, bili bi svetska sila u sportu: zauzeli bi 12 mesto od 205 drzava koje ucestvuju na Olimpijadi. No, i ovako je uspeh ogroman i neocekivan.

Posebno je interesantno sto je uspeh bio u grupnim sportovima, a ne pojedinacnim...U grupne sportove uvek trebaju mnogo veca ulaganja....Zasto je to tako - je stvar za ozbiljnu analizu.

Najvise od svih sportova su me razocarali bokseri... Svi su bili ko neke kilave babe, samo su nesto taktizirali i nisu se udarali...Sramota...

Sudije kao sudije, nekada dobre nekada ne...

Srpski kosarkasi bolji nego njihova klupa...Srebrna svetli kao zlatna......Djokovic na startu nesretno porazen od odlicnog Del Potra...

Da, i jos nesto: jako su me razocarali Kinezi...Mislio sam da ce oni osvojiti najvise medalja, kad ono cvrc! Nista od toga!

Tabela medalja je malo iznenadjujuca: prvi Ameri, drugi Englezi...Anglosaksonci dominiraju...Zelim da verujem da je to samo zato sto je sledeca

Olimpijada u Londonu...

Rusi? ni sa onim atleticarima sto su izbeceni ne bi postigli mnogo vise , mozda jos par medalja...Na realnom su mestu.

Od svega najbolje je bilo zatvaranje Igara, iako ga je kvarila kisa.....

Ipak su mi se od svega najvise dopale one gole Brazilske plesacice ;)

Preslikano kao i ovde, zato respekt do poda.:worth:

CqacUiZXYAAKC6U.jpg

Komicno mi je bilo kada sam video kako neka starija zena sedi na stolici na kojoj pise "Seguridad" pored bazena i koncentrisano pazi sta se u bazenu desava....A Felbs osvaja zlatnu medalju u plivanju!

Verovatno tatka pazi da se osvajac 14 zlatnih medalja ne udavi, pa da mu priskoci u pomoc ako zatreba? :lol:

Mala crnkinja Simon Bejls je izdominirala u gimnastici, cetiri zlata i bronza, da se nije zeznula na gredi, osvojila bi pet zlata, sto odavno nekoj nije poslo za rukom. ;)

Odlična je. Amerikanci čak tvrde da je najbolja gimnastičarka u povijesti. U to ne bi ulazio, ali ne sjećam se da sam ikad vidio bolji nastup na parteru od njenog u Riu. Jednostavno bez greške.

Да, тако прича сад кад је у игри стан и пензија. А до јуче је баш тим истим хр.новинарима говорио да је њихов, јер му је отац ваљда отуд, негдје из подравине или тако нешто. Хрват је.

I kako bas belac da bude prvak u plivanju, a crnac u trcanju? Ima u tome kap rasizma, zar ne?

Nema tu nikakvog rasizma. Čitao sam još odavno o tome kako je to zbog fizičke konstitucije: crncima od ruke idu trke na duge staze, a u bazenu se slabije snalaze.

Tabela medalja je malo iznenadjujuca: prvi Ameri, drugi Englezi...Anglosaksonci dominiraju...Zelim da verujem da je to samo zato sto je sledeca Olimpijada u Londonu...

Ja sam očekivao da Ameri uzmu najviše medalja. Uvek oni uzmu najviše.

A sledeća Olimpijada je u Tokiju. ;)

Back