Олимпијске Игре 2012 Лондон

Mislim da cemo popraviti utisak u odnosu na Peking

Najvecu sansu za zlato ce imati vaterpolisti. Smena generacija je vec uspesno izvrsena, Vanja Udovicic kao kapiten i najstariji igrac ce imati tek 30 godina, a ostali ce u medjuvremenu nabiti jos iskustva. Jedino ce Soro biti nesto stariji, ali uvek smo imali dobre golmane.

Posle vaterpolista, Djokovic ce imati najvecu sansu za zlatnu medalju, imace 25 godina, plus iskustvo, a Nadal i Federer ce se valjda povuci do tada. Jelena ce imati manje sansi, ko zna mozda se i Ana povrati za dve godine, sa zenama se nikad ne zna.

Od plivaca Cavic bi mogao da konkurise za medalju, za Nadju ne znam, meni je ono zlato od prosle godine i dalje nekako enigma.

Kosarkasi ce takodje biti medju favoritima, niko iz ovog sastava nece imati vise od 30 godina...

Neko od strelaca bi mogao da uzme medalju, mozda i oni rvaci ako se skinu sa dopinga.

Lose sam se izrazio za Nadala, vise sam mislio da nece da igra zato sto je vec osvojio zlato, zasicenje, u tom smislu. Veci bi problem mogao da bude Federer, jer on nema zlato sa OI,

A ne vidim zasto bi zlato bilo diskutabilno u vaterpolu, mada do tada ima jos dve godine, svasta moze da se desi...

U odbojku manje verujem, ovi sadasnji igraci jesu dobri, ali nekako nemaju taj kvalitet i pobednicki mentalitet kao sto su imali Grbici, Miljkovic, Vujevic & co. Devojke imaju ogromne uspone i padove, s njima se tek ne zna

Back