Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
delijine usporedbe nisu objektivne...vadi samo ono što mu odgovara...nema smisla ni komentirati...
sad ce on to da kazhe za tebe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
delijine usporedbe nisu objektivne...vadi samo ono što mu odgovara...nema smisla ni komentirati...
sad ce on to da kazhe za tebe![]()
Fudbal jeste najpopularniji, al nesto ne verujem da ce pre gledati Ukrajinu negoli finale u rukometu ili vaterpolu ... I one vaterpoliste kad su bili svetski prvaci je docekalo dosta ljudi, a da ne pricam o doceku i popularnosti nasih kosarkasa nekada i vaterpolista ... Meni je jednako drago zlato i u kosarci i u vaterpolu i u odbojci ...E zato prijatelju mi ne damo u našu repku...uzmite sve ostale sportove...ali nacionalna nogometna ekipa je svetinja...i igračima i trenerima i navijačima...to je kult kakav je izgradio malo tko u svijetu...svi znaju kockice (uvijek su tu)...a logično je da nismo na samom vrhu pa nema nas 7 milijona s dijasporom...ali smo ukupno rezultatski 8 ili 9 u Europi (dodaj još samo Brazil i Argentinu, eventualno Meksiko)...zamisli prijatelju šta je to kad nogomet ozbiljno igra barem 60 država većih od nas.
Pa kvalifikacijsku tekmu s Ukrajinom gledati će više ljudi nego finale bilo kojeg od ostalih sportova šta ti je!!!
A vaši problemi su vaši problemi, imamo ih i mi i drugim sportovima, ali nažalost to ne znači ništa, što imate klasne igrače. Apsolutno ništa!!! Zasad.
Pa vaši mladi nas ubiju 5:2 u dvije, a mi izbacimo 4 igrača koji su bili 5. u Europi. A vi nemrete prek Poljske. I ko je tu profitiro. Fali vam taj kult, ne mogu shvatiti da ga niste u stanju stvoriti...syebaše vas i stalne promjene države...
Kako mislis ono sto u odgovara? Odgovaralo ili ne napusili smo vas u vecini susreta a delija je to fino ilustrovao. Tako da nema tu sta da odgovara ili ne. Mi priznajemo da ste bolji u zenskom skoku u vis a u drugo cemu jako tesko. Bolji smo i delija je to lepo objasnio.