OLIMPIJADA!!!(Peking 2008)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad ce on to da kazhe za tebe :lol::lol:

Pazi dragi ovo su realni podaci, vjerujem da se slažeš...realno Srbi imaju bolje rezultate u odbojci (mi smo u q... ali ima dosta i u ovom Walkenovom "problemi izvan terena"), košarci (mi smo bili dobri 92-95, i bolji od vas 05-08, moram dodati da su ipak većina vaših trofejnih igrača plod yu škole košarke, produkti vaše škole su sjajni, ali bahati i barabe) i vaterpolu (nije bed tu smo i mi uvijek u vrhu ali imamo luzerski mentalitet i činjenica da smo klupski jači ne znači apsolutno ništa)...nogomet i rukomet su naši, a tenis je podjednak (Seleš je ipak većinu uspjeha ostvarila u bivšoj Yugi), al nas prestižete polako...

Kako mislis ono sto u odgovara? Odgovaralo ili ne napusili smo vas u vecini susreta a delija je to fino ilustrovao. Tako da nema tu sta da odgovara ili ne. Mi priznajemo da ste bolji u zenskom skoku u vis a u drugo cemu jako tesko. Bolji smo i delija je to lepo objasnio.

E zato prijatelju mi ne damo u našu repku...uzmite sve ostale sportove...ali nacionalna nogometna ekipa je svetinja...i igračima i trenerima i navijačima...to je kult kakav je izgradio malo tko u svijetu...svi znaju kockice (uvijek su tu)...a logično je da nismo na samom vrhu pa nema nas 7 milijona s dijasporom...ali smo ukupno rezultatski 8 ili 9 u Europi (dodaj još samo Brazil i Argentinu, eventualno Meksiko)...zamisli prijatelju šta je to kad nogomet ozbiljno igra barem 60 država većih od nas.

Pa kvalifikacijsku tekmu s Ukrajinom gledati će više ljudi nego finale bilo kojeg od ostalih sportova šta ti je!!!

A vaši problemi su vaši problemi, imamo ih i mi i drugim sportovima, ali nažalost to ne znači ništa, što imate klasne igrače. Apsolutno ništa!!! Zasad.

Pa vaši mladi nas ubiju 5:2 u dvije, a mi izbacimo 4 igrača koji su bili 5. u Europi. A vi nemrete prek Poljske. I ko je tu profitiro. Fali vam taj kult, ne mogu shvatiti da ga niste u stanju stvoriti...syebaše vas i stalne promjene države...
Fudbal jeste najpopularniji, al nesto ne verujem da ce pre gledati Ukrajinu negoli finale u rukometu ili vaterpolu ... I one vaterpoliste kad su bili svetski prvaci je docekalo dosta ljudi, a da ne pricam o doceku i popularnosti nasih kosarkasa nekada i vaterpolista ... Meni je jednako drago zlato i u kosarci i u vaterpolu i u odbojci ...

Kako i da napravimo kult reprezentacije kad je predsednik mafijas i na poternici, direktor svih kategorija je dokazani idijot, bivsi selektor vodi sina na SP, njegov naslednik ne zna rec srpskog, Stankovic ima zagarntovano mesto i traku kako god igrao u Interu, dok ti mladi koji razvaljuju u svojim kategorijama ne mogu da dobiju sansu dok ne potpisu ugovor po kom ce raznim funkcionerima davati deo svoga ugovora ...

Dzaba nam sto imamo kvalitetne igrace kad nema ko da ih vodi i da ih podrzi ...

Kako mislis ono sto u odgovara? Odgovaralo ili ne napusili smo vas u vecini susreta a delija je to fino ilustrovao. Tako da nema tu sta da odgovara ili ne. Mi priznajemo da ste bolji u zenskom skoku u vis a u drugo cemu jako tesko. Bolji smo i delija je to lepo objasnio.

Ako tebi odgovara biti bolji isključivo u međusobnim dvobojima onda ste bolji priznajem. Meni bi recimo bilo draže da ste nas odrali u vaterpolu a da smo mi uzeli broncu...i ne mislim da to znači da dmo bolji.

I reći ću vam još nešto (moje mišljenje). Hrvati su većinu dvoboja od Srba izgubili zbohg mentalne blokade koju imamo protiv vas. Posljedica toga je činjenica da se u društvu i medijima još od rata stvarao ogromni pritisak (ekstremno nacionalistički) da su Hrvati u odnosu na Srbe nadljudi...mi smo bili arijevci i viša rasa, a vi nekakav prljav, neozbiljan, pijani narod koji nam nije ni do koljena...kolektivna mržnja utjecala je na to da kad na teren izađu Srbi i Hrvati sve osim naše uvjerljive pobjede i dokaza te nacionalističke supremacije nije prihvatljivo i predstavlja sramotu. Al sport je divna egzaktna stvar, imaš samo teren i protivnika. Vi ste redovito bili barem podjednaki s nama i kada bi nam kola krenula nizbrdo nije bilo natrag. Vi ste tada jačali, kao da nemate što za izgubiti, a mi bi padali usrani u strahu od poraza.

I zato to izgleda ovako: 1. vi jači-naš uvjerljiv poraz
2. podjednaki-naš poraz
3. mi jači-redovita frka i borba i tu i tamo naša pobjeda.

Mi Hrvati smo si uvijek voljeli nabijat te komplekse izigravajući neke nadljude. Zato nam je najteže sa onima koje najviše želimo uništiti, Srbi i Sloenci. A Švabe oderemo svaki put recimo...

Međutim međusobni dvoboji nisu i ne mogu biti objektivni omjer, ako svi ostali rezultati nekom idu u prilog...pa i Koreja je maznula Dansku u rukometu, a svaka usporedba je smiješna

slazem se sa ovim Car ZG,moje misljenje je to da ste vi cesto gubili od Srbije zbog pritiska vase javnosti da morate pobediti Srbe,nasa javnost nasim sportistima ipak nije nametala toliki pritisak pa im je bilo lakse...zato ste recimo ispali od nas u kvalifikacijama za evro 2000 u fudbalu kad je bilo 2-2 u Zagrebu iako ste uspesniji od nas u fudbalu,u rukometu ste mnogo bolji od nas i tu nema sumnje imate 2 olimpijska zlata i svetsko zlato koliko znam a mi samo neke bronze...u vaterpolu mi uspesniji 3 prvaci evrope i jednom prvaci sveta,uz mnogo srebra i bronzi...vi jednom prvaci sveta prosle godine...kosarka mi mnogo uspesniji 2 prvaci sveta i 3 prvaci evrope uz srebro na olimpijadi,vi imate srebro na olimpijadi i bronzu na evropskom 19995...odbojka mi isto mnogo uspesniji imamo olimpijsko zlato 2000 u sidneju,evropsko zlato 2001 i mnogo srebrnih i bronzanih medalja,vi kolko znam nikad nista u odbojci niste uzeli...tenis ste vi jos u prednosti kad se gledaju nacionalne selekcije jer imate osvojen dejvis kup...a pojedinacno mi bolji jer imamo Moniku Seles(9grend slemova),Novaka Djokovica(jedan grend slem zasad),Anu Ivanovic(jedan grend slem zasada) koji su osvajali grend slemove a vi imate Gorana Ivanisevica i Ivu Majoli koji imaju po jedan grend slem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back