Olimpijada konoplje

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.367
Sensei Presents.png

Hemp Olympix
Hemp Olympix – Nimbin MardiGrass 1st – 2nd May 2021

Nimbin, na severnoj obali Novog Južnog Velsa u Australiji, ima reputaciju uzgajanja marihuane u regionu, koja privlači
mnogo starih hipika i istomišljenika. Olimpijada Konoplje održava se ovde u sklopu godišnjeg Festivala Mardi Gras.

cropped5742408096598e6f8cdfojpg.JPEG

Događaji uključuju motanje džointa, bacanje bongova i, za one koji vole ozbiljnije fizičko takmičenje,
"Takmičenje Gvozdenih Uzgajivača" koje zahteva da se učesnici provlače kroz tunele Lantana dok vuku
velike vreće đubriva.

Giant inflatable marijuana joint during Nimbin's Mardi Grass Stock Photo -  Alamy

Diskutovati o gomili ljudi negde u svetu koji su zaključili da im je život bolji ovako... je protivno mojim uverenjima jer u Srbiji toga nema. Javila sam se na temu jer si je ti napravio.
Da je neko drugi-ne bih!
Pih, našao tip čime će da se zabavlja sad kad je pitanje da opstanemo-marihuanom!
Mursh, more, svi kod dr Peranovića!

Diskutovati o gomili ljudi negde u svetu koji su zaključili da im je život bolji ovako... je protivno mojim uverenjima jer u Srbiji toga nema. Javila sam se na temu jer si je ti napravio.
Da je neko drugi-ne bih!
Pih, našao tip čime će da se zabavlja sad kad je pitanje da opstanemo-marihuanom!
Nije to samo čisto zezanje i provokacija.

Nimbin MardiGrass je godišnji miting i proslava u malom selu Nimbin na severu Australije.

Počevši od 1993, MardiGrass se održava u znak protesta zbog zakona o drogama, edukacije ljudi o različitim upotrebama kanabisa (lekovitog, industrijskog, rekreativnog i duhovnog) i proslave kulture koja je ovde rasla u poslednjih 47 godina.

Nije to samo čisto zezanje i provokacija.

Nimbin MardiGrass je godišnji miting i proslava u malom selu Nimbin na severu Australije.

Počevši od 1993, MardiGrass se održava u znak protesta zbog zakona o drogama, edukacije ljudi o različitim upotrebama kanabisa (lekovitog, industrijskog, rekreativnog i duhovnog) i proslave kulture koja je ovde rasla u poslednjih 47 godina.
Onda čestitam praznik i sad hajmo u nove pobede!
Ne smemo da se odajemo porocima, moramo da ostanemo trezveni da bismo nešto postigli! Pitanje je nas, naše dece!

Da je neko drugi-ne bih!
U Srbiji toga nema?
Prošetaj malo po dvorištima srednjih škola u vreme odmora
pozdrav od Koluvije i ekipe sa imanja za gajenje zelene salate

Back