Olimpijada 04'

Sto se mene tice , ja sam bodrila nase kosarkase cak i u utakmici protiv Angole za 11-o mesto. Moramo priznati da nasi plavi uopste nisu imali srece,kosarkasima je savaka utakmica odmakla za 1 kos,dok je stvarno zalosno onako izgubiti u odbojci od Rusa...Bili smo tako blizu.
Sto se tice kosarke,to je jedino sto je ostalo nasoj zemlji,i ja sam sigurna da necemo dozvoliti zlatu da izmakne iz Beograda,ali je ove Olimpijade bilo vreme za smenu generacije i to smo skupo platili.Odbojkasima je isto vreme da puste mladje na njihovo mesto,a za sada svu srecu zelim nasim vaterpolistima,nadajuci se da nas nece izneveriti.
Plavi ce ostati NASI SAMPIJONI vratili se oni sa zlatom,ili bez ikakve medalje.Barem se mozemo ponositi sto imamo najlepse sportiste u svetu.

vicente:
одоше и одбојкаши, а?
Zao mi zbog Vanje,njemu je ovo zadnja Olimpijada. Bas je bio ucveljen....tuzno to izgleda. Mnogo tuzno.
Nadam se uspehu vbaterpolista. Oni su mi od 13.8 izgledali kao bolja ekipa jer nisu imali nijedan poraz, i cini mi se nijednu napetu utakmicu.
PUNO SRECE!

nislija:
Ti si Tasa čini mi se neka teška bičerka!!! Zar se tako navija za svoju zemlju? Pa zar ste zaboravili šta su nam sve priredili ti košarkaši. Zar ste zaboravili zlato 95, 97, 98, 01, 02??? Ili srebro u atlanti? Sram vas bilo, svi umete da se pravite pametni ispred TV. Kada su bili šampioni i donosili titule svi ste bili ponosni što su naši a sad pljujete po njima. Što se mene tiče košarkaši imaju kredit da u narednih 100 godina ne osvoje nijednu medalju. Uvek ću da ih volim i uvek ću da navijam za njih!!!

Ti si Nishlija izgleda nepismen?
Ko je zaboravio zlatne medalje? Ja?
Ako se dobro stjam ja sam pricao o razlozima ovako losheg rezultata reprezentacije. I stojim iza toga... Zlato nisam zaboravio, ali ni onu bruku u Shvedskoj koju nam je priredio Pakistan, ovaj Partizan podpomognut sa josh 2 - 3 igracha :twisted:

Pozdrav,
Tasić

Back