mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.125
Samo ispoliraš i sipaš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mario, gde je ovo? Imao sam do sad 4 komada 02 seriju
Ležeran narod, znaju da uživaju u životuAtina ti je puna toga jako čuvaju svoje automobile.
Šta ispoliraš? Taj je tu godinama, vidiš da je već i korov obrastao.
greota što stoji i raspada se, da li se meni čini da je to neki stari BMW
Dobro stoji lim je najbitkiji na tim autima sarafanje se resi
Dobro ti se čini, prva polovina sedamdesetih recimo, model 1602 - 2002, preteča "Trojke".greota što stoji i raspada se, da li se meni čini da je to neki stari BMW
Tamo je suvo i toplo nema korozije. Boja može da matira ali je auto ko nov. Često drže i cerade. Grci baš čuvaju i vole automobileDobro stoji lim je najbitkiji na tim autima sarafanje se resi
ja prvo pomislio na E9, preteću šestice, ali sam shvatio da nije taj model. Nisam mogao da se setimDobro ti se čini, prva polovina sedamdesetih recimo, model 1602 - 2002, preteča "Trojke".
Verovatno ako ne zapljuskuje morska voda i drze ih suve nebi trebalo da su losi sto se tice korozije ..Kakve su cene tih u tom stanju?Tamo je suvo i toplo nema korozije. Boja može da matira ali je auto ko nov. Često drže i cerade. Grci baš čuvaju i vole automobile![]()
jel se šališ? siere su sad hrpe hrđeVoze ford sijere kao dobar dan nove novcijate