inagadadavida
Poznat
- Poruka
- 9.864
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JerryRopero:pitanje za inagadadavidu:
ajd objasni ti meni , kako ti mozes da pristanes na to , da se recimo Srbija moze deliti, a da to isto Kosovo koje nam je okupirano, ne moze da se deli, Hrvatska ne moze , BIH ne moze. Kako mozes?
Da li bi ti isto tako pristao recimo, da ta Kontakt grupa odluci da nacija Srba vise ne postoji, vec da se svi dotadasnji Srbi imaju smatrati pripadnicima nacije bubasvaba? Da li bi pristao i na to?
JerryRopero:Da su demokrate prave patriote kao sto nisu, oni bi posle ovog Ahtisarija otisli i pozvali zapadne medije i rekli , da je ovaj plan nedemokratski i zlocinacki jer pre svega ukida ono sto je nepovredivo pravo i stub svake demokratije - PRAVO NA NEOTUDJIVOST IMOVINE . Rekli bi takodje i trazili od zapada da VRATI otetu imovinu Srba i Srbije njenim vlasnicima.
No nase demokrate to za ovih 8 godina koliko je Kosovo okupirano - nikada nisu nesto tako rekle ili izjavile.
I kako onda da ih covek voli? Kako da ih ceni?
Џери, нико не покушава да нас потлачи, заборави те глупости.JerryRopero:A vi nastavite da klimate glavama i masite repicima kad se odostoje da vas pogledaju, i pravite se da uzivate dok vas sa gacama ispod kolena karaju na suvaka i usput vam diktiraju nove radne zadatke.
inagadadavida:Mnogo puta sam vec pisao, da je odvajanje Srbije od siptara, najbolje sto u ovom momentu Srbija moze da uradi...........da se resi gube, i siptarske posasti........sa njima , kao okovima oko nogu , nikada od nas normalna drzava..........
E, narocito mi je tesko za one hiljade koji su prodali kuce siptarima za milione maraka, i pokupovali pola Smedereva, Kraljeva, a tim parama podmitili sve po Srbiji , pa je kod mene u opstini svaki drugi sa Kosova...........![]()
![]()
![]()
Posto od ratovanja , nema nista, posto je Kosovo fakticki nezavisno, i posto sluzi samo da bi politicari na tome ubirali kod budala bodove,,,,,,,,,,,bolje da se vec jednom odvoji, pa da sa zna sta je Srbija, i da se okrene narod radu, poslu , napretku i boljem zivotu.....
A tebi nikada nije kasno , da se zaista uhvatis pod ruku sa Ivicom (ratluk) Dacicem, i da zajedno dignete u vazduh stotinak siptara, ko narodni heroji.......za Srbiju!!!!!!!!!
Hmmmm, not bad....Gráthas:И за крај моја животна девиза:
Нико ко је морално инфериорнији од мене не сме бити материјално супериорнији. Тачка.Пошто не верујем да ће се својевољно одрећи моћи и пошто тренутно нисам довољно моћан да им је узмем, трудићу се да САМ постанем довољно моћан.
То је врло лепо и занимљиво,али живот и стварност су нешто друго.И ако се сад попусти,крај приче...Gráthas:Паре, паре, паре...
Ја на Косово гледам овако:
Имам ја стан. И он је на моје име. Одем ја из стана у бели свет да правим паре и издам га Албанцу. Он довуче своју ширу фамилију у њега, а ја будем глуп и прећутим то и даље му тражим исту кирију. Онда се после неколико деценија они побуне и кажу овај стан је наш, има нас више у њему него твојих. А стан на папиру мој. И ко би био блесав да препусти тај стан? Хоћете стан? Има да платите за њега. Колико кошта квадратни метар Косова? Е, толико, пута квадратура Косова, минимум.
Плус сва заостала кирија. Плус одржавање. Плус душевни бол. А и нећу да вам га продам, заправо. Нудите више пара.
То ти нељуди врло добро знају, и зато покушавају да комшије у згради натерају да се сви сложе да је то њихов стан.
Бацимо их у дужничко ропство.
Ако то не успе, правимо нашу верзију ИРА-е и гњавимо их вековима. Око за око, паста за зубе. Ако видите њихову уплакану децу, сетите се наше убијене деце. Према узурпаторима нема милости.
И онда једнога дана се газда стана обогати у оном иностранству, потплати све кадије и судије, и истера, без имало срца и милости, праунуке нелегално усељених узурпатора.
За оне који причају да је Косово баласт, верујте, свима нама ван Београда је Београд баласт. Тако ћете отерати и нас из Војводине. Увек има неки баласт и багаж да се вуче. Само будала одустаје од свога. Не дам ништа. Чак треба размишљати како повратити и Скадар, а не само Косово. зашто? Ако ништа друго да не бисмо изгубили и Врање...
Ни ја нисам глуп па да на берзи на први знак пада акције панично продајем. Сачекам да порасту, онда продам. И да знате да ми не иде лоше, иако сам мали и никакав што се тиче пара. Али много мање мали и никакав него прошле године.
И за крај моја животна девиза:
Нико ко је морално инфериорнији од мене не сме бити материјално супериорнији. Тачка.Пошто не верујем да ће се својевољно одрећи моћи и пошто тренутно нисам довољно моћан да им је узмем, трудићу се да САМ постанем довољно моћан.
jedite_kod_Joa:То је врло лепо и занимљиво,али живот и стварност су нешто друго.И ако се сад попусти,крај приче...
Са оваквом политиком,број Срба ће бити дупло мањи за 50 година,па ти види да ли се могу правити такви планови.
Gráthas:Ко каже да ће се сад попустити, и где си могао то да видиш у мојој поруци. Нешто си незадовољан кад видиш чега нема?
Не, пријатеље, не са оваквом политиком, са оваквим Србима. и на крају крајева, потплатићемо неке Украјинце или тако неке да вршљају тамо доле. Што ми да гинемо? Ја први не бих, има ко ће.
Ја не правим само планове, него их и обистињујем. Мало ми је жао мојих сународника, па ево мало да поделим идеју-две.